Názvosloví hraček pro zvídavé dospělé

Většina z nás někdy zatouží po troše erotična a rád by vyzkoušel nové hračky nebo praktiky, ostatní jsou přinejmenším zvědaví. V tomto článku poodhalíme názvy erotických sexuálních pomůcek, které by mohly leckoho zajímat, ale stydí se zeptat. Představíme vám klasiku, novinky i méně tradiční hračky.

Satisfyer

Už jste na tento výrobek někde narazili? Že ne? No, pokud vás erotika baví a máte rádi hračky, Satisfyer by vám ve výbavě rozhodně neměl chybět. Existují různé druhy této zajímavé a vcelku elegantní pomůcky. Jednak verze pro ženy, ale také pro muže a páry. Čistě dámská verze představuje tvarovaný stimulátor, který funguje na principu přerušovaného podtlaku. Přístroj zlehka nasaje klitoris a pak jej pomocí pulzujících tlakových vln jemně stimuluje. Verze pro muže funguje podobně, avšak penis je stimulován po vsunutí dovnitř přístroje. Varianta pro páry může být skvělou volbou, má-li jeden z partnerů potíže s vyvrcholením. Jde o hračku ve tvaru písmene U, která působí zevnitř i zvenku ženských genitálií, přičemž zužuje pochvu a tím dochází ke zvýšené rozkoši partnera. Lze je dokonce ovládat na dálku přes mobilní aplikaci, takže si můžete společně hrát, i když nejste zrovna spolu.

Dildo

Tohle je ostřílená klasika. Dildo je vlastně imitace penisu bez dalších funkcí. Existují silikonová, plastová, ale také kovová nebo skleněná. Vzhledem k tomu, že jde o nejrozšířenější a nejpoužívanější erotickou hračku, výrobci se přebíjejí neuvěřitelným množstvím tvarů, barev i velikostí. Podobně jako u jiných hraček, jsou k sehnání dilda pro jednotlivce i pro páry.

Dilator

Tohle už je trošku vyšší liga. Dilator je v dámské variantě v podstatě maličký vibrátor, ovšem v té pánské jde o dlouhý a tenký, nejčastěji silikonový, kovový nebo skleněný kolík, který se zasouvá do močové trubice muže, kde stimuluje nervová zakončení a umocňuje sílu vyvrcholení.

Vibrační vajíčko pro dámy

Vibrační vajíčko je hned po klasickém vibrátoru nejvyhledávanější erotickou hračkou pro ženy. Existují v dražší, bezdrátové verzi na dálkové ovládání, avšak skromnější zákaznice si přijdou na své i s levnější variantou, kdy je vajíčko propojeno s ovladačem tenkým kabelem. Lze jej používat jak je stimulaci bodu G uvnitř vaginy, tak i zvenčí, jako klasický masturbátor.

Tenga Egg pro muže

Tenga Egg je hračka výhradně určena mužům. Jde o roztomilé vajíčko, které ukrývá silikon-gelový masturbátor, který se navléká na mužovu chloubu a dále se pokračuje ručně tak, jak to jistě všichni muži dobře znají. Hlavním zdrojem rozkoše jsou jemné vroubky, které se nacházejí uvnitř silikonového návleku. Existuje velké množství variant, které se liší tvarem a hrubostí vroubků.

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat