Zapovězené věci před partnerem

01.05.2020 | Sex a vztahy

V každém vztahu existují věci, které by člověk před tím druhým nikdy dělat neměl. A to z opravdu dobrých důvodů.

Albert Einstein kdysi prohlásil: „To nejkrásnější, co můžeme v životě zažít, je tajemství“. Pro mnoho párů je to ale naprosto nelogické. Domnívají se totiž, že láska je největší tehdy, když o svém partnerovi všechno – ale opravdu všechno! – vědí a znají. A přitom jsou to právě malá tajemství, která udržují ve vztahu romantiku. Chrání naši intimní sféru. Tak můžeme i po mnoha letech společného vztahu zůstat pro svého milého zajímaví. Určité věci by partneři prostě před sebou dělat neměli. Nikdy.

Oslovovat partnera na veřejnosti intimními přezdívkami

Dám si velké latté, plyšáčku!“ a „Myšička a já jdeme za chvilku do kina.“ To jsou věty, které by neměl nikdo slyšet – kromě plyšáčka a myšičky, když už to tedy musí být. Přezdívky jsou určené pro komunikaci mezi dvěma blízkými lidmi – na veřejnosti působí jen trapně.

Stříhat si nehty jinde než v koupelně

Jeden už odletěl a další se připravuje… Kdo si myslí, že je pohodlnější udělat si manikúru v obývacím pokoji nebo, což je ještě hrozivější, u jídelního stolu, nekonečně se mýlí. Nakonec když váš partner něco z této nechutné akce zahlédne, může v něm všechna láska zemřít.

Vypouštění plynů bez zábran

Někdy to člověku prostě ujede – to se stane. Co je ale příliš, když někdo svoje nadýmání oslavuje, jako by za to očekával pohár. Vykrkaná písnička možná může rozesmát paťáky o přestávce, ve vztahu ale svědčí o jediném: špatném stylu.

Být znovu dítětem při každé návštěvě rodičů

Jakmile přijedou na návštěvu rodiče, změní se váš už dospělý partner znovu na nesoběstačné dítě? Maminka mu utírá zbytky jídla z obličeje, zatímco tatínek odborně čistí jezírko na zahradě? A váš partner se blaženě usmívá? Pak mu řekněte, že s dítětem rozhodně sex nechcete.

Vymačkávání pupínků

Bez ohledu na to, že lékaři a kosmetičky před vymačkáváním varují, existují dokonce páry, které si pupínky vymačkávají navzájem… Ale existují také lidé, kteří si myslí, že „Dlouhá noc“ od Heleny Vondráčkové je nejlepší písnička všech dob… Asi prostě nemusíme rozumět všemu…

Nechodit doma jako šmudla

I když je to pohodlné, chodit doma neustále ve vytahaných teplácích a flekatém triku není hezké. A navíc – pokud se hezky oblečete a upravíte jen, když jdete na setkání s přáteli, vysíláte svému partnerovi zvláštní signál. Jen pro jistotu – sdělujete mu tím, že je vám úplně jedno, co si o vás myslí.

Den otevřených dveří

Ať už si tolik párů myslí, že jít na toaletu s otevřenými dveřmi je důkaz nejvyšší možné důvěry, není to tak. Ve jménu romantiky zavírejte prosím dveře na záchod! Ty obrázky z hlavy už nikdy nikdo nevymaže..







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat