Muži po milování většinou ihned usínají

06.05.2020 | Sex a vztahy

Chcete si měkkou náruč své drahé polovičky ještě chvíli užít, ale z druhé strany postele se začíná ozývat podezřelé chrápání? To se po prožití vyvrcholení stává zcela běžně. A mohou za to tři věci!

Ať už si člověk pustí jakýkoli hollywoodský trhák, v němž dříve či později dojde k nějakým něžnostem, zpravidla se to vždycky točí okolo stejného scénáře. Ten vypadá tak, že nejprve si dvojice užije vášnivé milování, po kterém následují hodiny a hodiny něžného hlazení, romantických rozhovorů a ujišťování se o vzájemné náklonnosti. Jaká je ovšem realita všedních dní a našich životů? Žena si povídat skutečně chce, ovšem jaksi není s kým, protože muž spokojeně usíná. Máme si to brát osobně, nebo jde o nevyhnutelnou záležitost?

Pravidla evoluce. Berte, nebo nechte být

Rozdílů mezi pohlavími skutečně není málo, o čemž se každý z nás pravděpodobně přesvědčí nesčetněkrát za den. Jedním z nich je i odlišný průběh sexuální vzrušivosti. Stručně řečeno, zatímco libido pánů se prudce zvyšuje až k vyvrcholení, po němž strmě klesá, dámské vzrušení roste o něco pomaleji a také déle opadává. A to vysvětluje mnohé. Velkou roli zde ovšem sehrává také samotný orgasmus i to, kde přesně se projev lásky odehrává.

Relax, který uspává

Americký výzkum, při němž odborníci použili pozitronovou emisní tomografii, prokázal, že k tomu, abychom dosáhli orgasmu, musíme v klíčovém momentě hodit za hlavu veškeré starosti i stresové myšlenky. S tím by za daných okolností asi nebyl problém, nicméně kompletní uvolnění způsobuje ospalost. Na té se podílí i skutečnost, že lidé se erotickým hrátkám častěji oddávají v noci, po tmě a ke všemu v pohodlí postele. V potaz se musí vzít i míra přičinění obou aktérů. Kdo přispívá větší troškou do mlýna?

Řekneme si to ráno, zlato

Ať se to někomu líbí, nebo ne, pro muže je sex fyzicky náročnější. Tedy alespoň většinou. Vydají při něm spoustu energie a jejich svaly spálí zásoby rezervního cukru, takže vidina odpočinku a regeneračního spánku je zkrátka neodolatelná. Holt co se dá dělat, příroda je příroda. A mocná čarodějka!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat