Komentáře k článku

Ina 11.06.2020

U ankety mi chybí možnost "už ne" :-p Protože se mi podařilo vztah, který po 19 letech do takového stádia dospěl, ukončit. Bylo to kruté, ale dotáhla jsem to do konce. Opravdu u nás došlo k soužití ze zvyku a dalším popisovaným věcem, ale uvědomili jsme si, že už nechceme pokračovat a něco "lepit". Nyní, když už bydlíme každý sám, se spolu zase dokážeme bavit jako přátelé, mít vůči sobe určitou úctu atd.

glady 11.06.2020

myslím, že vztah se dá tzv. přechodit

helus 11.06.2020

Jsme s manžele už dlouho,přechozený vztah jsme neměli.

xxkouckaxx 11.06.2020

já nějak nechápu proč dnes mají lidi potřebu vše ve svém životě s někým konzultovat - sakriš snad vím , jestli jsem ve vztahu spokojená nebo ne a podle toho jednám , ještě s přimhouřením oka pochopím manželskou poradnu v případě kdy chce sobě odcizený pár zachránim třeba kvůli dětem manželství , ale životní kouč (ani nevím jak se ta blbost píše :-p) a podobné profese (podle mne jen tahání peněz z psychicky slabších jedinců) jsou pro mne úplně nepochopitelné

nea 11.06.2020

nežiji v žádném vztahu momentálně

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat