Místa v domě stvořená pro sexuální hrátky

Nejčastěji se lidé milují v posteli. Ložnice je útočištěm klidu a relaxace, pohodlné lůžko vyloženě svádí k důvěrným rozhovorům a mazlení. V anketách se na druhém místě drží sprcha, ale tím výčet kreativních míst rozhodně nekončí. Která si koledují o sexuální křest?

Proti posteli a misionářské pozici rozhodně nejde co namítat. Obojí splňuje svůj účel, nicméně od milostného života mnozí očekávají i zpestření. To může poskytnout pouhá změna místa milování. Jste v tomhle až příliš konzervativní? Uvidíte, že když popustíte uzdu své fantazii, sex mimo ložnici si užijete. Ale kde? Jen se rozhlédněte!

Kuchyňský pult

V rámci mileneckých zpovědí a průzkumů se kuchyňský pult drží na třetím místě oblíbenosti. Oprávněně. V závislosti na jeho výšce a tělesné výšce partnera je jako stvořený pro orální sex. Vy se na něj vyhoupnete, nohy svěsíte dolů a necháte milence, aby jazykem stimuloval váš nastavený klín. On však taky může přistoupit mezi vaše roztažené nohy a vzít si vás za doprovodu očního kontaktu. Jen z dohledu odstraňte veškeré skleničky, nože a další ostré předměty, které by vám v milostném zápalu mohly ublížit!

Schody

Je jedno, že schody nepovažujete za sexuální zónu, jsou chlípné samy od sebe – a rozhodně o tom nepotřebují nikoho přesvědčovat. Držte se zábradlí, otočte se k partnerovi zády a vyšpulte zadek. Nebo přes ně přehoďte měkký polštář a požádejte partnera, aby si na ně lehnul a zaklonil hlavu. Vy si sedněte na okraj schodu těsně nad ním a půjčte mu klitoris pro orální laskání.

Pračka

O pračce a vibracích, které se pojí s jejím pracovním výkonem, se vyprávějí legendy. Nastavte cyklus odstřeďování, vyskočte nahoru a nechte milence, aby vás přidržoval za nohy. Pocitově se přesunete na některou z našich českých dálnic.

Šatna nebo komora

Stísněnější prostory si žádají trochu improvizace, ale v tom je právě to kouzlo. Schovejte se do šatny či nějakého menšího kamrlíku a projděte zkouškou ohněm. Kolik poloh v něm vymyslíte a zvládnete se milovat s naplno rozsvícenými světly? Postupte do dalšího mileneckého levelu! (Ostatně, můžete sáhnout i po šátku, kravatě nebo pásku a spoutat jimi milencovy ruce.)

Půda

Kde kdo na půdě schovává staré krámy, nebo tam suší bylinky. Jsou ale i tací, ve kterých půda evokuje dětství a vzpomínky na skrýše. Vezměte tuhle opomíjenou lokalitu na milost a dopřejte si „zakázaný“ sex s puncem dobrodružství. Jen pozor na vyšší teploty. V létě do střech poměrně dost praží, proto u sebe mějte kostky ledu a ručníky namočené v chladné vodě. Po takovém skoro až saunovém dobrodružství ochladí vaše rozpálená těla.

Zdroj: názor autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:18
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat