Na velikosti prostě záleží

Současná západní společnost je posedlá velikostí penisu. Jak to tedy je?

K věčné debatě o tom, jaká velikost je nejlepší, přispěl nový průzkum seznamky Big One Dating (1). Vyzpovídal 4761 žen, které si měly vzpomenout, jak velký penis podle jejich odhadu měl jejich poslední sexuální partner a zda s ním dosáhly orgasmu. Z výsledků vyplývá, že orgasmu ženy dosáhnou s pyjem, který jim připadal velký deset centimetrů stejně často jako s tím extrémně dlouhým. A nejčastěji mají ženy orgasmus s penisem, který jim připadá dlouhý dvacet centimetrů.

Jenže výzkum má jeden podstatný nedostatek. Zabývá se velikostí pyje, ale ženy velikost neměřily, pouze odhadovaly. Takže to, co je pro jednu patnáct, může být pro jinou dvacet centimetrů.

I tak z průzkumu vyplývá (1), že orgasmus ženy na velikosti tolik závislý není. Vyvrcholení dosáhlo s penisem deset až sedmadvacet centimetrů mezi třiceti a čtyřiačtyřiceti procenty žen. Rozdíl mezi procenty orgasmů u jednotlivých velikostí je tedy velmi malý. A i s mikropenisem dlouhým pět centimetrů v erekci mělo orgasmus dvaadvacet procent žen. Nejčastěji přitom – čtyřiačtyřicet procent – dosáhly ženy orgasmu s penisem, který jim připadal dlouhý dvacet centimetrů.

„Obecně s délkou penisu většinou vzrůstá jeho šířka, takže průměrná šířka u dvacet centimetrů dlouhého pyje bude zřejmě hlavním faktorem,“ tvrdí autoři výzkumu z Big One Dating.

Výsledky průzkumu (délka penisu, kterou žena uvedla – počet žen, které s majitelem této domnělé délky dosáhly orgasmu):
1. 27 cm – 30 %
2. 25 cm – 39 %
3. 23 cm – 42 %
4. 20 cm – 44 %
5. 18 cm – 38 %
6. 15 cm – 34 %
7. 13 cm – 31 %
8. 10 cm – 30 %
9. 8 cm – 26 %
10. 5 cm – 22 %
11. 2,5 cm – 13 %

Zdroj: (1) www.bigone.dating/best-penis-size/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat