Otevřete náruč sobecké lásce

27.11.2022 | Vztahy

Sex s ním je skvělý, ale vadí vám jeho výbušná (nebo naopak příliš flegmatická) povaha. Taky vidíte překážku v dětech z jeho předchozího vztahu. Nenávidí vás, ať děláte, co děláte. I tak takovému vztahu dejte šanci – aspoň na chvíli. Z jakých důvodů se vyplatí být trochu sobecká?

Tak nějak cítíte, že to s tím Tomášem, Pepou, Marcusem nebo Helmutem nebude tak horké. Při dobré vůli si spolu užijete jen pár hezkých chvilek, protože „na žití“ to z nějakého důvodu není. Nechcete vztah na dálku, taky se ukázalo se, že má dluhy, navíc se svěřil se svojí oblibou v análním sexu, pro který vy nemáte pochopení. I tak si ho ještě nechte! Proč?

Láska dává lekce. A tak to má být!

Tak jistě, že projít dalším neúspěšným vztahem může být frustrující, srdcervoucí a depresivní, ale taky vás to může posunout dál. Poznáte, co skutečně chcete nebo naopak nechcete. Zároveň určíte svoje limity a hranice a získáte informace, které zužitkujete ve svých příštích partnerstvích.

Vždy se můžete zdokonalit

Budoucnost s ním neplánujete, ale máte chuť potěšit ho vlastnoručně vyrobeným dárkem nebo večeří? V pořádku, tato vztahová přestupní stanice vám dává možnost růstu a rozvoji dovedností. Proto ji hned nezatracujte, privátního upgradu vaší osobnosti a umu by bylo škoda!

Máte se komu svěřit

I když je nový (potencionální) partner trochu mimo vaše představy, lze s ním mluvit, proto ho můžete požádat o názor nebo radu. A to aniž by bylo nutné nuceně párovat vaše problémy a představy s těmi jeho. Vždycky je fajn ulevit si, nebo se vyzpovídat. No ne?

Nemáte starosti navíc

Stačí, že se věnujete práci či dětem. Máte toho tak akorát nad hlavu! Představa, že zase budete umývat vousy v umyvadle, prát špinavé trenky a vysvětlovat druhému, proč chodíte z práce pozdě, vás jistě děsí. Naštěstí to v tomhle případě není nutné.

Carpe diem (užívejte dne), nezahlcujte se zbytečnostmi, v posteli popusťte uzdu svým fantaziím a berte to jako období své vlastní sobeckosti (nebuďte „my“, ale „já“). Až vztah, který stejně neměl šanci přežít, skončí, jistě potkáte někoho, kdo splní vaše představy o rodinném životě. Tedy až přijde ten správný čas.

Lásku svého života můžete začít prožívat hned za pár dní po rozchodu – a strávit s ní zbytek života. Pak se jistě ohlédnete zpět a připomenete si okamžiky, které vám pomohly vyrůst. Chovejte se však férově. Taky by se vám nelíbilo dlouhé měsíce tahat někoho za nos… Pokud ucítíte, že si s protistranou již nemáte co říct a předat, ukončete to, ať se každý z vás může vydat svojí vlastní cestou.

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat