Běžné věci z domácnosti využívané jako erotické pomůcky

Za erotickou hračku není nutné utrácet horentní sumy. Jestli chcete vyzkoušet, co vám ke stimulaci klína vyhovuje, rozhlédněte se po svém bytě a vyberte si z mnoha struktur, tvarů i barev. Možnosti jsou nekonečné!

Trh se sexuálními hračkami je v dnešní době velmi pestrý. I tak však mnoho žen nejprve experimentuje s náhražkami, zajímavými věcmi a materiály, které primárně nejsou určené pro intimní hrátky. Díky tomu zjišťují, jaké tvary dild jim vyhovují. (Název „dildo“ pochází z angličtiny a znamená umělý model mužského penisu.) Díky letmému pohledu po své domácnosti i vy můžete mít na výběr z několika možností. Čím vším se můžete smyslně dráždit?

V kuchyni, koupelně i obýváku

Z potravin se drží v kurzu okurka, neloupaný banán, mrkev, cuketa, pórek, chřest nebo rebarbora, z věcí denní potřeby lze použít kartáč na vlasy, sprchová hlavice, elektrický zubní kartáček (ze kterého je výkonný provizorní vibrátor), vařečka, rukojeť lžíce, skleněná láhev s obzvláště úzkým hrdlem, prázdné lahvičky od drogerie a kosmetiky, silná a bytelná svíčka, televizní ovladač a další předměty. Je však třeba respektovat jedno nesmírně důležité pravidlo.

Reálné riziko

Vagina je citlivé místo s vlastním pH. Výrobci sexuálních hraček to respektují a soustředí se na zdravotně nezávadné materiály, jako je lékařský silikon, dřevo, keramika, nerezová ocel či sklo. Jedná se o neporézní materiály, které se snadno čistí a jsou vhodné i pro alergiky trpící atopickým ekzémem či jinými problémy.

Neporézní materiály se snadno ohřívají i zchlazují. Většina položek, které můžete použít jako provizorní dildo, je však bohužel porézní. To znamená, že v nich lze najít malé otvory, které nejsou pro lidské oko viditelné. Tyto otvory i po umytí mohou přenášet bakterie. Z tohoto důvodu je nutné na jakoukoli věc, jež chcete proměnit na erotickou hračku, navléknout prezervativ. Ušetříte si tak spoustu starostí.

Pálení, svědění a otok v oblasti vnějších rodidel

Kupříkladu takový cukr ukrytý v ovoci, je jednou z hlavních příčin kvasinkových infekcí. To je důvod, proč jsou hrátky s čokoládovým sirupem a tolik přeceňovanou šlehačkou tak nebezpečné!  

Kromě toho jsou špatným nápadem předměty, které by se mohly rozbít a jinak poškodit. K takovým patří měkké a tenké svíčky nebo zralé, měkké ovoce. Rozhodně nepoužívejte ani dilda, jež by vás mohla poranit (ta s ostrými výstupky, štětinkami a podobně). A pokud potřebujete lubrikant, vyhněte se tomu na bázi oleje. Poškozuje kondom, který snižuje svoji schopnost před infekcí chránit!

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:27
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:11
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:26

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat