Výše platu není úměrná velikosti penisu

O tom, zda na rozměrech záleží, se mohou vést nekonečné debaty. Otázka je totiž velmi široká a záleží, kdo se ptá, komu na rozměrech má záležet a o jakou velikost se zajímáme. Rozměry penisu jsou asi poměrně rozhodující, když chce muž vstoupit do pornografie. Ale podle nového průzkumu u tisíce mužů si tito nadsamci nemusejí nutně vést lépe v socioekonomickém postavení. Naopak. Muži s nejmenšími penisy mají lepší zaměstnání, postupují rychleji nahoru a mají nejvyšší mzdu.

Výše platu úměrná velikosti penisu

Tvrdí to autoři ze společnosti On Buy, kteří vyzpovídali 997 mužů. Zajímali se o jejich zaměstnání, plat a velikost pyje. A zjistili, že nejvíce vydělávají a nejrychleji postupují na firemním žebříčku muži s penisem dlouhým v erekci jen mezi osmi a deseti centimetry. Což je na hranici považované za mikropenis. Naopak nejmenší plat a nejpomalejší povýšení čeká na muže s penisem delším než dvacet centimetrů.

Penis dlouhý (v erekci) osm centimetrů měla dvě procenta respondentů, dlouhý deset centimetrů sedm procent, třináct centimetrů čtyřiatřicet procent, patnáct centimetrů šestačtyřicet procent, osmnáct centimetrů osm procent a více než dvacet centimetrů tři procenta mužů.

Velikost penisu podle profese

Kupříkladu lidé pracující manuálně, měli nejčastěji penis dlouhý patnáct až osmnáct centimetrů. A mezi muži s penisem delším než dvacet centimetrů bylo nejvíc uměleckých profesí. Lékaři měli naopak penis nejčastěji dlouhý jen kolem třinácti centimetrů. A bankéři a finančníci pak kolem deseti centimetrů. Bylo mezi nimi také nejvíce těch, kteří měli penis dlouhý jen kolem osmi centimetrů v erekci.

Nicméně tito muži si vydělali v průměru dvakrát tolik co muži s penisem dlouhým dvacet a více centimetrů.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat