Probuďte v něm touhu na něco víc

Jisté situace nebo podněty vzbuzují u mužů neodolatelnou chuť na sex. Prozradíme vám, v jakých případech bude mít okamžitě chuť na větší akci. A některé z nich jsou docela absurdní.

Předsudek, že muže dostanete do nálady jen nahotou, není správný. Vlastně je to úplně naopak. Existuje velká spousta jiných situací a věcí, které v něm probudí touhu po sexu.

Hudba

Každý z nás má naprosto specifickou píseň nebo skladbu, která náš mozek okamžitě přepne na sex. Buď protože píseň sama zní neskutečně sexy, nebo protože s ní máme spojené určité vzpomínky.

Vůně

Sotva je něco tak úzce napojené na vzpomínkové centrum jako pachové smysly. Dokonce ještě i po desítkách let v nás určitá vůně dokáže vyvolat silné vzpomínky. A pokud je vůně parfému spojená s určitou osobou, zážitkem nebo vzrušující milostnou nocí, vyvolá tyto vzpomínky pokaždé, když ji ucítí.

Vlastní obraz v zrcadle

Zní to možná trochu zvláštně, ale pokud se muž například ráno vidí nahý v zrcadle a zjistí, že je vlastně v docela dobré formě, podvědomě přijde na myšlenku přesunout ranní trénink raději do ložnice.

Červené šaty

Jak studie prokázaly, je červená barvou, která v mužské hlavě vyvolává nejvíce vzrušivých podnětů. Ale i na ženy má tahle barva stimulující účinky. Pokud se tedy ráda předvádíte, měla byste si raději místo malých černých obléct sexy červené.

Dokáže vás rozesmát

Máloco působí na muže tak sexy, jako když vás rozesměje. Humor je proto u mnoha zástupců mužského pohlaví tím správným klíčem k něčemu víc.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat