Svatá trojice rozkoše

Je silnější, slabší, krátký, o něco málo delší, ale i různě zabarvený. Orgasmus má mnoho podob, ale co když vůbec nepřichází? Chyba není na vašem přijímači, jen potřebujete ten správný manuál! 

Žádné orgasmy během partnerského nebo sólo nenaznačují, že jste „vadný model“. Vše, co k nalezení své komnaty slasti potřebujete, je otevřená mysl, trochu lubrikantu, vibrátor a naprosté soukromí. První vyvrcholení totiž z 99 procent přichází při masturbačních hrátkách. Důvodem je, že se cítíte méně rozpačitě, máte plnou kontrolu nad tím, co se děje a nezabýváte se myšlenkami, co si partner myslí, nebo jak mu je a co a proč dělá. Proto si pravidelně vyhrazujte čas jen pro sebe, protože praxe a hlavně cvičení dělají mistra (1).

Svatá trojice rozkoše

Zaprvé – pokud chcete, aby váš orgasmus byl maximálně intenzivní, posilujte pánevní dno (cviky jsou k mání na internetu). Zadruhé buďte pozitivní a o sexu přemýšlejte jen v dobrém, mozek je totiž největší erotogenní zóna a pohlavní orgán. Zatřetí věřte, že to dokážete. Nejprve vezměte zrcadlo, dobře se podívejte na své genitálie a najděte špičku klitorisu, blíže se seznamte s vnitřními a vnějšími stydkými pysky a sáhněte po lubrikantu a vibrátoru.

Prsty jsou pro první orgasmus nejlepší, nicméně vibrátor vám efektivně a jednoduše pomůže ten pocit výbuchu slasti zažít, takže příště už budete vědět, po čem pátrat a za čím jít. (Stačí nějaký jednoduchý vibrátor, popřípadě zvolte ten imitující orální stimulaci.)

Nerušit, prosím!

Navlhčete svůj klín, vibrujícího pomocníka přiložte na uzavřené stydké pysky (tedy rty pochvy), různě jím točte, měňte úhly a za pár vteřin se dotkněte přímo poštěváčku. Přivykněte vibracím a zvyšte stupeň výkonnosti. Všímejte si, co vám dělá dobře, u toho zůstaňte a vyčkejte, dokud nedosáhnete vyvrcholení. Skutečně je to tak jednoduché. Vibrátor udržte na potřebném místě a bojujte s nutkáním přestat, když se zvýší tlak na pánevní dno.

Kdy vyhledat pomoc?

Je to jen nahromaděná krev v genitální a klitorální oblasti, není se čeho bát. Orgasmus je pak jen okamžik, kdy tělo uvolňuje krev zpátky do těla, což vyvolává stavy euforie. Ale to pochopíte, až si tím vším projdete. Pak už nebudete podléhat zděšení. Jakmile dosáhnete orgasmu pomocí vibrátoru, zkuste to již zmiňovanými prsty a posléze i s partnerem přímo při milování. Nějak se do toho nemůžete dostat?

Jestli máte pocit, že je něco špatně, domluvte si návštěvu u terapeuta. Pouze malé procento žen nikdy nedosáhne orgasmu bez odborné pomoci, takže je velmi nepravděpodobné, že se do téhle skupiny zařadíte. Třeba jen potřebujete vidět věci z jiného úhlu. Terapeut vás popostrčí.

Zdroj: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5087699/, názor autora - zbytek článku







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat