Hektická doba hraje do karet rychlovkám

Ten nejlepší tip na rychlý sex? Přestaňte ho řešit, rozhlédněte se kolem sebe a těch pár minut rozkoše zužitkujte ve prospěch vás obou! Zamilujete si i zeď!

V hektickém životě na delší, mazlivý sex moc prostoru nezbývá. Ale to je v pořádku. I rychlovky mají v ložnici svoje místo. Vlastně je to tak, že zpestřují sexuální repertoár a přinášejí nové zážitky. Už jen díky tomu, že se při nich nemusíte úplně svléknout, nebo řídit obvyklými postupy a manuály, které jinak během ostatních milostných setkání praktikujete. Že rychlovce pořád nemůžete přijít na chuť? Možná se až příliš zabýváte tím, jak by měla a neměla probíhat. Nechte věcem volný průběh!

Nejdřív navnaďte svoji mysl i tělo

Rychlovka. Mužům obvykle trvá několik málo chvilek, než během přímé pohlavní stimulace vyvrcholí. Většinou se tak stane do tří až pěti minut. Naproti tomu ženy potřebují minut aspoň 20, jinak se dostatečně neuvolní. Z tohoto důvodu je moudré rychlovku plánovat a již dopředu myslet sexy. Vyměňte si s partnerem pár chlípných zpráv, uvolněte se ve sprše, užívejte si svobodnou chůzi mezi obývákem a kuchyní – bez kalhotek. Dělejte cokoli, co vás odpoutá od starostí všedních dní. Pak už se jen oddejte okamžiku.

Využijte schodiště

Nepřemýšlejte, jestli sex bude lepší v předsíni nebo v ložnici, jednoduše využijte prostor, ve kterém se aktuálně nacházíte. Máte poblíž schody? Výborně. Různé výšky a přechody, které nabízejí, se vyloženě postarají o experimenty všeho druhu. Posaďte milence na jeden schod a sedněte si mu do klína (zády k němu). Rukama se přidržujte zábradlí nebo zdi. Pro maximální pohodlí použijte i polštáře. Uvidíte, že se tenhle přechod mezi jednotlivými patry domova stane vaším oblíbeným prostorem.

Skočte do sprchy

Kombinace sexu a vaší ranní hygienické rutiny patří ke skvělým způsobům, jak ušetřit čas a zároveň se nabít energií na celý den. Padající kapky vody před ostatními členy rodiny zamaskují vaši aktivitu, navíc teplejší voda podpoří tok krve na povrchu vaší pokožky, čímž ji učiní více citlivou. Budete tak lépe reagovat na doteky vašeho milence.

Vyskočte na kuchyňskou linku

Stačí si jen odhrnout spodní prádlo a posadit se na kuchyňskou linku. Při troše štěstí je pracovní deska vysoká tak akorát tak, aby partner mohl pohodlně stát a přidržovat vás za boky. Jedná se o pozici, při které si rychlovku užijete tváří v tvář a opět anonymně. Děti hrající si v pokojíčku ani nezaregistrují, že si máma a táta dopřáli tři minuty o samotě!

Zkontrolujte prádlo

Nikdo nemá rád domácí práce, tedy pokud si je nezpestří. Posaďte se na zapnutou pračku a nechte svůj zadek vibrovat do rytmu soulože. Tyhle méně „tradiční“ způsoby milování přidávají na faktoru smyslnosti. A pozor, bonusem rychlého sexu je i zmírnění stresu, tak si ho dopřávejte v každé volné chvilce.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

88 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
140 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat