Typy partnerů, kteří vás budou držet jako klíště

Zůstávat ve vztahu bez lásky? Pro jednoho nemyslitelné, pro druhého běžné jako nákup pečiva v obchodě. Vlastně i vy můžete žít ve vztahu, v němž vlahé city z partnerovy strany chybí. Jistí muži totiž v partnerství setrvávají i bez hlubších záměrů a emocí. Kteří to jsou?

Když se do někoho zamilujete, tak pravděpodobně proto, že vás daná osoba přitahuje fyzicky i emocionálně. Jenže ne všichni to takhle mají. Pro pět typů partnerů je láska skoro až sprostým slovem!

1. Morální „vděčňák“

Kdysi jste pro něj něco udělala. Zaplatila dluhy, vytáhla ho z ulice, dala dohromady s rozhádanou dcerou, poskytla mu útočiště. Chová k vám city „na oplátku“, tedy z vděčnosti. Taky je dost dobře možné, že si jeho přátelskost s láskou pletete.

2. Manipulativní egoista

Existuje jistý typ osobnosti, který se nemůže vyrovnat s tím, že by mu vztah nevyšel, a zároveň je pro něj těžké rozejít se s někým, kdo ho nemiluje. Bere to jako výzvu. Je ovládán myšlenkou, že za každou cenu musí získat vaše srdce a jeho toxické ego mu velí jít za svým cílem. „Ne“ nebere jako odpověď, vždy mu však jde spíš o sebe než o vás.

3. Nepřítel samoty

Nemůže být sám. Nedokáže žít s vlastními myšlenkami, příčí se mu, když musí jít sám nakupovat, nenávidí, že večer zavírá oči a nikdo vedle něj není – ať je to kdokoli. Takový muž do své náruče rád schová ženu, se kterou „vyplní“ volný čas v rámci hesla „lepší něco než nic“. Takový typ klidně léta vydrží předstírat fungující vztah, i když za rohem rád koketuje s jinými, protože si nechce nechat ujít příležitost poznávat „lepší a výhodnější“ partie.

4. Pohodlný nevěrník

Ví, že mu veškeré zálety odpustíte, protože je pro vás středobodem světa. Pokaždé vás „ukecá“, když se něj něco provalí a má vás doslova v hrsti. Proč nejde za hlasem svého, ehm, penisu a srdce, a stále vyhledává nová a nová milostná dobrodružství? Protože je příliš pohodlný na to, aby přišel o veškerý domácí servis, jež mu poskytujete. Čisté prádlo, teplé jídlo, sex, kdykoli o něj požádá…

5. Soucitný parťák

Setrvávat ve vztahu jen ze soucitu? I to je poměrně běžná záležitost. Často se stává, že lidé žijí s někým, ke komu už dlouhou dobu nic necítí, jenže se s ním nestihli rozejít ještě před tím, než vážně onemocněl či z důvodu úrazu ochrnul. Takové předstírání lásky z dlouhodobého hlediska taktéž nikomu neprospívá.

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat