Vyzkoušejte žhavou africkou sexuální praktiku

Už jste někdy slyšeli o metodě „kunyaza“? Pokud ne, tak je nejvyšší čas. Protože tahle metoda je velmi neobyčejný způsob, jak dojít k orgasmu…

Sex s vaším partnerem je sice dobrý, ale mohl by být trochu zajímavější? Pak vyzkoušejte kunyazu. A co to je? U téhle africké sexuální praktiky klepe muž svým penisem na vnější pohlavní orgány ženy.

Ano – čtete správně – opravdu klepe. Jako by chtěl penis proniknout dovnitř vaginy, ale poklepává střídavě stydké pysky a klitoris. Díky tomu zažívá žena jistý druh vibrace – a to na ni působí neobyčejně stimulačně (tak, jak to znáte od vibrátoru).

V africké Rwandě má kunyaza velmi dlouhou tradici. Muži tuto praktiku trénují dokonce roky a i ženy, ještě předtím, než mají sex, se na ni fyzicky připravují – vytahují si svoje stydké pysky do délky, aby později mohly prožívat více rozkoše (to mimochodem můžete dělat také).  

Dopřej mi orgasmus

Na rozdíl od jiných v afrických zemích, kde ženy žádnou rozkoš zažívat nesmějí, „mohou být ženy ve Rwandě dokonce veřejně zklamané, pokud je muž nedokáže přivést k orgasmu“. Muži tam jsou tedy pořádně pod tlakem!

Nefunguje to!

Že u vás kunyaza nevedla ke kýženému vyvrcholení? Není třeba věšet hlavu, tahle praktika, jak už bylo řečeno, potřebuje opravdu velký trénink. Není tedy žádná ostuda, pokud nedojdete k orgasmu hned u prvního pokusu. Rozhodně tomu dejte ještě druhou, třetí, čtvrtou šanci! A i když to nebude váš ultimátní kousek, alespoň bude čemu se zasmát.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat