Nezapomenutelné mokré milování

Co je lepší, než vidět atraktivního muže nahého? Přesně – vidět ho nahého a mokrého. Heslo je: sex pod sprchou. A my vám řekneme, jak si tuhle mokrou zábavu užít naplno, takže bude opravdu nezapomenutelná.

Nejlepší tipy na sex pod sprchou

Co je lepší, než vidět atraktivního muže nahého? Přesně – vidět ho nahého a mokrého. Heslo je: sex pod sprchou. A my vám řekneme, jak si tuhle mokrou zábavu užít naplno, takže bude opravdu nezapomenutelná.

Sotva najedete v sexu něco, co by mohlo být tak uvolňující a užijete si všemi smysly. Přesto je ale sex pod sprchou otázka techniky a umění. Nakonec asi si nechcete na kluzké podlaze zlomit kosti, nemluvě o tom, jakou potíž může způsobit rozdílná výška, váha a úzká sprcha. Pokud to ale zvládnete, můžete se si užít nejlepší sex vašeho života.

Tipy na horké potěšení

Ve sprše může být nejen horko, ale i kluzko, což nemá daleko k nehodám a zraněním. Abyste tomu zabránili a při sexu mysleli jen na sex, a ne na možné nebezpečí, stačí se trochu připravit. Stabilitu na kluzké podlaze získáte díky protiskluzovým podložkám nebo můžete vyzkoušet držáky na stěnu. Sice je jejich instalace trvalá a musíte u toho vrtat, ale využijete třeba i ve stáří. Uklouznutí se dá zabránit i tím, že při předehře nepoužijete sprchový gel nebo mýdlo.

A jaké jsou nejlepší pozice? Ty následující si užijete a ještě mohou být prevencí proti zraněním.

Opřete se o zeď

Tahle poloha nabízí jistou stabilitu, a přitom i možnou variaci, pokud jde o to užít si sex tváří v tvář nebo zády v tvář.

Doggy style

Pokud disponujete dostatečně velkou sprchovou kabinkou, vyzkoušejte klidně polohu „na pejsky“ i tam, ale více prostoru v tomto případě nabízí jistě vana.

Jako jezdec na koni

Naopak tuhle pozici zvládnete bez problému jak ve sprše, tak ve vaně. Ta sice nabízí více komfortu a času, ale jestli nehledíte na délku, ale spíše intenzitu, pak je sprcha pro vás to pravé.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Kuře na paprice

(4 hlasů)

Kotlety na víně

(3 hlasů)

Italská fazolová polévka

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat