Ponožky si při sexu rozhodně nesundávejte

Už jste někdy slyšeli o fenoménu „zimní penis“? Ne? Ale měli byste. Co to znamená a proč je dobrý nápad nechat si při sexu oblečené ponožky?

Se studenýma nohama se usíná těžko. Protože teprve, když budete mít nohy v teple, mohou se roztáhnout cévy, což zase vede k tomu, že rychleji usnete. To je vědecky doložené. Ale ponožky vám nepomohou jenom při usínání – podpoří i vaše milostné hrátky. Ano, čtete správně. Studie univerzity v Groningenu ukázala, že 80 procent párů, kteří nosí do postele ponožky, dosáhnou orgasmu při každém sexu. U párů, kteří dovádějí raději bez ponožky, k vyvrcholení dojde bohužel jen 50 procent z nich.

Ponožky a sex – hlavně teplo

Klesající teploty signalizují nejenom začátek mazlící sezony, ale i příchod „zimního penisu“. To neznamená, že by se snad mužská chlouba ukládala k zimnímu spánku, ale je to jeho fyziologická reakce na chlad. Penis se tak při ledových teplotách může zkrátit až o 50 procent a na objemu ztratit až o 20 až 30 procent.

Navíc se omezí schopnost dosáhnout erekce a orgasmu. Důvodem je, že v zimě se tělo pokouší udržet teplo a energii především ve střední části, kde se nacházejí životně důležité orgány.

Necitlivá zima

Mužům trvá trochu déle než ženám, než jim začne být zima. Ale když k tomu dojdu, pak je penis díky tomu mnohem méně citlivější. Mozek začne instinktivně přemýšlet o tom, jak zahřát tělo, než aby se soustředil na sex. A pak pomůže jen buď nastavit na topení vyšší teplotu, což ale může rušit následný spánek, nebo to uděláte podle výsledků vědy a necháte si ponožky. Tím nakonec zabijete hned dvě mouchy jednou ranou – lepší sex a rychlejší spánek.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pelmeně

(1 hlasů)

Pizza šneci

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat