Užijte si žhavý sex i v horkých dnech

Když je venku horko, stane se ze sexu jen povinnost plná potu... pokud se ho tedy nevzdáte rovnou. Existují ale tipy, při jejichž dodržení si užijete žhavý sex i za horkých nocí.

V letních dnech, kdy teploty šplhají k tropickým třicítkám, je jediné sténání, které se ozývá z našich ložnic, to způsobené vysokými teplotami. Jakmile začne téct pot proudem a krevní tlak hrozí kolapsem, končí veškerá legrace.

Ale tak to být nemusí, protože sex v horku je zábava – pokud víte, jak na to.

Slunce zvyšuje chuť

Ačkoli nás horko téměř zabíjí, zároveň zvyšuje i naše libido. Protože při slunečním svitu a vysokých teplotách se tělo celkově lépe prokrvuje – a to i pohlavní orgány. A nemluvě o všech těch hormonech štěstí, které slunce uvolňuje. Proto se zvyšuje chuť na sex, zatímco zároveň jenom samotná představa zpocených a k sobě přilepených těl v nás vyvolává zděšení.

Jak na sex v létě

K letní klasice patří určitě sex pod sprchou. Pod studeným proudem vody se tak člověk může soustředit na to podstatné. A pokud disponujete bazénem, můžete si samozřejmě dopřát i radost ve vodě. Jenom pozor na zvědavé sousedy.

Kromě toho byste si v horku měli dát pozor i na rychlost. V létě zkrátka platí heslo, že i pomalým tempem se do cíle dostanete. A slow-sex je teď stejně v kurzu…

Pro pivo se chodí do sklepa a v létě si tam můžete dojít i pro sex. Nebo pokud máte rádi přírodu, udělejte si výlet do lesa, kde budou teploty také příjemnější. Nezapomeňte si vzít deku a studené nápoje. A nenechte se nachytat!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat