Findom fetiš vládne světu sexu

Výnosná brigáda, zaměstnání, výplň volného času, nebo snad touha někoho ovládat? Findom je všechno, a pokud k němu máte blízko, obohatíte svůj život o zajímavé zážitky, byť v on-line prostředí. Skutečně na to máte?

V posledních několika letech se čím dál častěji hovoří o sexuálním fetiši, který baví ženy po celém světě. Říká se mu findom (financial domination neboli finanční nadvláda). Jde zejména o praktiku dominance a podřízenosti, při níž submisivní osoba dává té dominantnější finanční dary a peníze, obvykle výměnou za služby sexuálního charakteru. Nejde však o prostituci, k fyzickému kontaktu a přímé intimitě často nedochází. Tak za co ti, kdo chtějí být ovládáni, vlastně platí?

Nejprve si založte profil

To se takhle zaregistrujte na příslušných seznamovacích portálech s fetišistickým zaměřením a uvedete, že máte zájem o to být dominantní fenkou, která ráda přijímá pozornosti a finanční obnosy. Pak už záleží na vašich nastaveních. Ženy, které se tímto živí, obvykle mají počítač, kameru, telefon, komunikační platformy typu Skype či Messenger a Budoár, ve kterém reagují na požadavky svých klientů.

Bez peněz nejsou koláče

„Zaplať mi o pár stovek víc a já budu masturbovat,“ zní z jejich úst. „Jo a doruč mi na poštu balík s pěkným spodním prádlem, jinak nic nebude! Máš zářit štěstím, že si tě vůbec všímám, ty chlípníku. Podívej se na sebe, žádná jiná by si o tebe ani kolo neopřela!“ Platit se však dá i za každou minutu pouhé konverzace, při které každý druhý má ruku ve svých kalhotách a leští si nádobíčko. Časté je i to, když finanční domina natočí pár lascivních videí a nabízí je za určitou sumu. Sci-fi? Nikoli, populární záležitost.

Únik od starostí jako hlavní motiv

Zájemci, a je jich překvapivě mnoho, jsou normální, jen chtějí vybočit ze stereotypu a předat někomu nadvládu nad svým chováním. Vše se nese v duchu toho, že ženy mají být šťastné a hýčkané, zatímco muži pracují. „Je to intimní. Ano, svým způsobem, já vím, ale když submisiv diskutuje o jakémkoli převodu peněz se svou dominou, vstupuje do zóny, kde je osvobozen od trápení a starostí. Pak se ihned vzruší,“ zní zpověď jednoho z příznivců findomu, který tento fetiš charakterizuje jako další formu úniku od každodenního života posedlého výkonem a tlakem na výsledky.

Možná, že i vy se v tom najdete

Tak budiž, tohle všechno je pochopitelné, jenže „vypustit páru“ mnohdy stojí víc než vítr v peněžence. Samozřejmě existují rizika, která ty chtivé po ovládnutí vrhají do závislostí na domině, dluhů nebo rovnou ztrátě na majetku. V bezpečném domácím prostředí se však může jednat o způsob, jak si zpestřit sex s dlouhodobým partnerem. Vše pouze za úplatu, transakce předem a žádný osobní kontakt. Zkuste si na to zahrát a uvidíte, jak i ve vaší ložnici vystupňujete vzrušení na maximum!

Zdroj: www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8418458/ - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat