Proč vám ex stále leze do snů

Probouzíte se s pocitem, že nevíte, co je sen a co realita. Zase se vám zdálo o bývalém partnerovi! Z jakého důvodu? Jeho z toho vynechte a pozornost obraťte jinam – k sobě. V tomhle příběhu totiž hrajete hlavní roli!

Už spolu nejste. Několik týdnů, měsíců nebo dokonce let. Tak proč se vám ve snu zjevuje člověk, se kterým „znovu“ randíte či spíte? Spánkoví analytici tvrdí, že to, co se děje ve snu, nutně nepoukazuje na vztah mezi vámi a ex, ale spíš na vaše vnitřní nastavení, rozpoložení a touhy. Je to rozhovor vás s vámi! Takže, co se to vlastně děje?

Ovládla vás rutina

Je jedno, jestli jste ve vztahu či single. Nuda a stereotyp vás mohou přepadnout kdykoli. Ráno vstanete, jdete do práce, večer se přitulíte ke kočce a další den to samé znovu. Snem o ex podvědomí dává najevo, že vám něco chybí. Třeba spontánnost, která váš tehdejší vztah charakterizovala. Možná vám taky vyhovoval předchozí životní status. Skoro žádné starosti, hypotéka, dobrá práce a podobně. Mysl si jen vzpomněla na to, co se jí kdysi líbilo, a spojila to s člověkem, který byl v daném období po vašem boku.

Chcete ho zpátky

„Byla jsi jediná, ke které jsem cítil skutečnou lásku. Prosím, odpusť mi a vrať se.“ Říká váš ex ve snu něco podobného? Jestli máte pocit, že se jedná o nějaké znamení shůry, jste na omylu. Bývalý vás nechce zpátky, to je jen vaše projekce. To vy stále doufáte, že je možné vztah slepit, zachránit, obnovit. Nezapomeňte, rozhovor vás s vámi…

Sužuje vás trauma

Ve snu vám nadává, pro ránu nejde daleko, slyšíte spoustu ponižujících slov, hádáte se, on vás zase podvádí… Negativní sen podobného typu je známkou toho, že trpíte traumatem a máte v sobě nedořešené věci. Pokud to trvá delší dobu a sny se opakují, obraťte se na terapeuta, který vám pomůže pohnout se z místa.

Vzpomínáte na to hezké

Sex, vy a ex. Sny o pohlavním styku s bývalými partnery nejsou výjimečné. Pochopitelně, že se může jednat o pouhou vzpomínku na příjemné fyzické zážitky, nebo taky něco jiného. Obvykle se zase jedná o pocity – vaše vlastní. Ex vás hýčká, uctívá, stimuluje vaše smysly při dlouhé předehře, je něžný a pozorný? Pak v reálném životě potřebuje obejmout, vzdát se zodpovědnosti, uvolnit se, probudit v sobě vzrušení (byť třeba novým koníčkem, změnou zaměstnání, dobrodružnou cestou a podobně). Vždy po probuzení si položte otázku, zda jste skutečně šťastná, a co můžete udělat proto, aby se váš život stal lepším. Jakmile dojde ke změnám, sny o ex zpravidla zmizí.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat