Vaginální mapování znásobí váš sexuální potenciál

Radost, hluboké uspokojení, silnější erotické zážitky. Vaginální mapování může být klíčem k odemčení vašeho potěšení, které se projeví i při milování s partnerem. Tak pojďte propojit svoji mysl a rozkrok!

Prý ji znáte. Tu holku tam dole, která se schovává pod kalhotkami. Ale co když to není pravda? Zapomeňte na to, co jste kdy zažili, četli, viděli a slyšeli. Pokud jde o váš rozkrok, znovu s ním navažte láskyplný vztah a porozumějte sobě i jemu. Zlepšíte své sexuální zážitky a posunete se na další úroveň rozkoše.

V první řadě svojí spodní kamarádce neříkejte „pochvo“. To, co je okem viditelné, tedy vnější části, včetně klitorisu, stydkých pysků a vaginálního otvoru, se nazývá vulva. Pochva je až uvnitř. Ostatně, tam se dostanete, až přejdete k samotné terapii v podobě vaginálního mapování.

Začínáme: Dýchání a prstoklad

Vytvořte si vhodné podmínky. Vypněte telefon, zatáhněte závěsy, pusťte příjemnou hudbu, osprchujte se… Pak si sedněte do pozice, která je vám příjemná. Třeba se zády opřete o čelo postele nebo gauče. V případě, že po ruce máte lubrikační gel, použijte jej. Pokrčte kolena, přivřete oči a vše vnímejte dotykem. Začnete pomalu a zhluboka dýchat. Tím uvolníte napětí a povolíte svaly. Dotkněte se vulvy s cílem promasírovat ji.

Klidně ze začátku položte prsty na vnitřní stranu stehen a krouživými pohyby se propracovávejte až k tomu podstatnému. Nikdo na vás přece nespěchá, času máte dost. Nepřestávejte dýchat.

Propojení dvou světů

Jemně tahejte za své stydké pysky, vnímejte, kde je klitoris nejcitlivější. Experimentujte s různými pohyby, tahy a tlakem a až uznáte za vhodné, zasuňte prst do pochvy. Analyzujte své pocity, ať už jsou jakékoli. Zvyšte počet prstů na dva i tři. Záleží, jak to cítíte. Kružte jimi a vyvádějte další nezbednosti.

Následně si druhou ruku položte na břicho a snažte se pohyby prstem tam dole spojit s tím, co se děje „nahoře“. Všímejte si, co je vám příjemné, popřípadě zda cítíte nebo necítíte bolest. Berte to jako osobní terapii, která vám má pomoci v lepších postelových zítřcích! Budete o poznání bohatší!

Co udělat na závěr?

Jestli vás příjemné vaginální mapování vzruší, můžete v závěru použít nějakou ze svých erotických pomůcek a přivést se k orgasmu. Vlastně je to to nejlepší zakončení, které si jen dokážete představit. Nejedná se však o nějakou podmínku! Vaše tělo, vaše pocity a rozhodnutí. Každopádně se sóla mapování ani vyvrcholení nebojte, získané informace uplatníte i při sexu s partnerem. Nejdřív se ale se svým rozkrokem nalaďte na stejnou vlnu. Doplujete až k břehům vlastního sebevědomí a slasti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat