Žhavá slova pro famózní postelový výkon mužů

Že milenci toho v posteli moc nenamluví? Ale kdeže! Ticho se při milování nenosí a již pouhé vzdechy a různé jiné projevy rozkoše pohlavnímu styku dodávají to správné kouzlo. Stejně jako vhodně zvolená slova, která muže motivují k lepším výkonům. Co jim zašeptat, aby se z beránků stali lvi?

Tak pochopitelně, že vám dělá dobře, když vás milenec uctívá jako bohyni a při sexu utrousí, jak jste krásná a žádoucí. To jsou prostě věci, které my ženy v posteli oceňujeme. Muži to mají stejně. Na jejich sebevědomí a povzbuzení stačí pár písmenek. Říkáte jim třeba tohle?

Oslovení jménem

Radku, Mirku, Tomáši, Jakube… Pánové milují, když ve chvílích největší intimnosti slyší svoje jméno! Znamená to, že je jejich milenka duchem přítomná a skutečně se cítí dobře s tím, kým je. Na druhou stranu, pokud se spletete a vyslovíte jméno jiné osoby, je to velký trapas!

Ano…

Takové to „ano“, nebo „ještě“ a „pokračuj“ je pro muže rajskou hudbou. Učený z nebe nespadl. I ten nejlepší milenec může mít nízké sebevědomí. Proto když ho ubezpečíte, že věci, které s vámi provádí, dělá dobře, uleví se mu. Vlastně to funguje jako motivační a antistresová metoda pro ego.

O, bože!

Jazykem se dotkne vašeho klitorisu, vy se zatřesete vzrušením a zároveň z úst vypustíte něco o bohu. Znamená to, že zrovna na tuhle chvíli už hezkých pár minut čekáte. Bingo! Vy máte radost, milenec taky.

Těšila jsem se na něj!

Pro muže je penis nejlepším přítelem. Urazíte-li ho, urazíte i samotného majitele. Ale když s ním zacházíte jako s králem, přičítají se vám plusové body. Nikdy nad penisem neohrnujte nos, nešklebte se, když se přibližuje k vašim ústům. Pánové v tom vidí pohrdání. Naopak, proneste, že konečně je ptáček tam, kde má být – ve vaší puse nebo v pochvě.

Jsi zvíře!

U mužů vyšší hladina testosteronu podporuje dominantnější a agresivnější chování. Oni za to nemohou, to příroda je vybavila tak, aby obstáli v konkurenci jiných samců. Jejich zvířecí pudy a touha po podmanění partnerky se projevuje zvlášť v pro ně oblíbené milostné pozici, když jste vy na všech čtyřech (psí poloha). Jakmile jim ještě potvrdíte, že se skutečně jako dravá zvířata chovají, jsou v sedmém nebi. 

Chci ještě

S prvním kolem jste skončili, takže se u milence dostavuje refrakterní fáze, doba, kterou potřebuje k odpočinku. Ačkoli je zrovna ve stavu vybití, strašně rád získá informaci, že si klidně dáte kolo číslo dvě. V překladu to znamená, že po něm toužíte a sex si užíváte. To mu lichotí.

Zdroj: názor autora - celý článek






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:23
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat