Postelové libůstky dle slavného hezouna Brada Pitta

Jde z role do role, je sexy a opět nezadaný. Fešák Brad Pitt to umí rozjet nejen na plátně, ale i v posteli. Co má rád a může za to Angelina?

Americký filmový herec Brad Pitt (57) je známý nejen díky svým rolím, ale i vztahům. Zatímco v profesním životě se mu vždy dařilo, je držitelem Oscarů, Zlatých glóbů i dalších významných cen, v soukromém životě moc štěstí neměl. Rozvedl se s Jennifer Aniston (52) a momentálně absolvuje soudní tahanice o děti s další bývalou manželkou Angelinou Jolie (45). Důvodem rozvodu bylo Bradovo údajné přehnané pití a agresivní chování vůči dětem. V posteli to ale byla jiná káva.

Rebelka rebelkou zůstane?

Právě o Angelině lze říct, že byla osudovou milenkou Bradova života. Jejich sexuální život totiž nikdo nemohl nazvat všedním. Ani Christian Grey z Padesáti odstínů šedi (2015) by jim v praktikách, které spolu tihle dva prováděli, nestačil. Již dřív se objevily informace, že je Angelina v posteli dost divoká, hravá a drsná. Během předchozího manželství s Billym Bobem Thorntonem (65) na sobě partneři nosili medailonky s krví toho druhého. Tradovalo se, že jejich sex byl zvířecí a pestrý. A Brad se po svatbě s touhle rebelkou nejspíš spoustě věcí přiučil.

Tajný kufřík jako povinná výbava

Uklízečky, které poklízely letadlo, ve kterém se jeden z nejhezčích párů Hollywoodu přepravoval na natáčení i dovolené, utrousily, že nezřídka narazily na kufřík plný erotických hraček. Angelina vyznává BDSM praktiky, nejsou jí cizí bičíky, vibrátory ani otroctví. Ráda se cítí smyslně, proto neustále nakupuje svůdné spodní prádlo a knihy o sexu. Na veřejnost unikly i informace, že se dost vyžívá v kůži a všeho, co je z ní vyrobené. Brad tedy tak trochu přičichl k extravagantnímu sexuálnímu životu, ve kterém evidentně našel zalíbení už jen proto, že Angelina se roky hlásí k bisexualitě.

Hlavně nesmí být nic slyšet!

Navíc se traduje, že v jejich tehdejším francouzském sídle pár investoval zhruba 760 000 korun na vybudování speciální zvukotěsné místnosti určené pro erotické hrátky všeho druhu. V ní si Brad s Angelinou dosyta užívali, aniž by je slyšely děti. „Je chlípná. Pořád. Detaily by veřejnost neunesla,“ pronesl tehdy Brad, o němž Angelina pro Hollywood Life v roce 2018 pronesla, že je nejlepším milencem, jakého kdy měla.

V posteli jí tedy evidentně stačil, ba co víc, nejspíš se jí i vyrovnal. Podle všeho nasadila vysokou laťku, takže otázkou je, co na to další partnerky v pořadí. Brad naposledy randil s vdanou modelkou polského původu Nicole Poturalski (28). Jejich vztahu ale štěstí nepřálo, byť je její manželství otevřené a bez žárlivosti. Že by neměla ráda pouta?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat