Sobec nemá ve vaší posteli co dělat

Láska je slepá. Kolikrát oblbne mozek natolik, že přicházíme o zdravý úsudek a svého partnera omlouváme. I za to, že se v posteli chová jako idiot! Jak se zrovna tohle pozná? Jestli milenec v ložnici dělá tyhle věci, zvažte výměnu za jiného!

Sex může být velmi příjemný, vášnivý a intenzivní, stejně jako nudný, neuspokojivý a otřesný. Kdo za to může? Někdy špatný milenec, který se chová jako knížepán. Nemáte ho náhodou ve své posteli i vy? Pozor na pět výmluvných signálů!

Všechno to oddřete sama

On jen leží a čeká, až mu dopřejete orální sex, přitom se nikdy nemá k tomu, aby vám ho oplatil. Co se týče milostných poloh, tak upřednostňuje pro něj ty nenáročné. Vy pořád nahoře, rajtujete o sto šest, jen aby se mu to líbilo, a ten pacholek se zmůže sotva na misionáře (a to tomu ještě ani moc nedá). Nebrat!

S předehrou už tak nějak nepočítáte

Typicky sobecký milenec se příliš nezabývá žádnými vzájemnými dotyky. Nectí klasický, pozvolný scénář a předehra je pro něj jako cizí slovo. Spíš preferuje rychlovky a takové to „šup sem a šup tam“. Postrádá kreativitu, a když se ohlédnete zpětně, tak je v tom dost často čitelný.

Veškeré vaše pokusy o diskusi ignoruje

Tak nějak cítíte, že to v posteli není ono. Vaše vnitřní nespokojenost vás dřív či později dožene k tomu, že jdete s pravdou ven. Jenže ouha, partnera se nejdřív dotkne, že si dovolujete vyjádřit svůj názor, navíc ignoruje daná fakta a nehodlá s nimi vůbec nic dělat. Zpětná vazba? Sebereflexe? Zapomeňte. Tohle je špatný vtip. Přijde hluchý na koncert a povídá: „Tak tady něco nehraje!“

Jste jako páté kolo u vozu

Partner je soustředěný jen na to, co se líbí jemu, co ho baví a uspokojuje. Jakmile vy uděláte hmat, dotek, postup, jež nezapadá do jeho „tabulek“, není s ním řeč, ohradí se a obrátí oči v sloup. Taky špatně. Partnerský sex je o vzájemném potěšení a k uspokojení je zapotřebí nejen vzájemná spolupráce, ale i aktivita z obou stran.

Ne není považováno za odpověď

Cítíte únavu, nemáte svůj den a vůbec se vám do sexu nechce. Narážíte však na odpor. Milenec na vás tlačí, nebere ohledy a pohlavní styk si vynucuje, což je nejhorší možný postelový a zároveň partnerský prohřešek. Opravdu s takovým sobcem chcete i nadále zůstat?

Zdroje: Názor autora - celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat