Pod chlípnými rty milencův rozkrok doslova roztaje

Co se týče orálního milování, pořád nevíte, jestli je vaše technika ta správná, maximálně smyslná a chlípná natolik, že se milencův rozkrok pod vašimi rty doslova rozpustí blahem? Děláte si zbytečné starosti. Těchto sedm fíglů z vás udělá mistryně všech ústních prací!  

Sexuální sebevědomí. Je závislé na tom, jestli si věříte v tom, co v posteli děláte, navíc je vázáno na zdravý vztah s vlastním tělem. Obojí tak nějak máte, ale pořád vám dělá potíže přijmout fakt, že vaše ústa jsou tím nejlepším, co partnera potkalo? Zbavte se studu a začněte jeho přirození sát tím nejsmyslnějším způsobem. Máte na to – a on to beztak miluje jako nic jiného na světě!

Začněte nácvikem na falickém tvaru

Těžko na cvičišti, lehko na bojišti. Vezměte banán nebo třeba okurku, strčte si ji do úst a vyzkoušejte, kde jsou vaše limity. Kam si jedno nebo druhé můžete zasunout, aniž by se projevil dávicí efekt? A co když ústy sajete a rukou hladíte? Díky nácviku se stanete mnohem uvolněnější a zároveň i sebejistější. Nebojte se toho!

Nezapomínejte lubrikovat

Lubrikant promění každý penis ve sladký nanuk. Objednejte pár těch ochucených, klidně jahodových, kokosových, ananasových, co je libo. Orální sex je pohodlnější a „klouzavější“. Nemáte-li mazadlo, spoléhejte na sliny. Skvělým způsobem, jak jich vyprodukovat víc, je žvýkačka v ústech těsně před akcí.

Stupňujte očekávání

I kdyby vaše sací technika nepatřila k těm nejlepším, hodně udělá natěšení a stupňování potěšení. Penis si do svých úst neberte hned „na první dobrou“, ale milence se dotýkejte na slabinách, rukou mu zajeďte do vlasů, pyj pak ledabyle polibte a zase si ho na pár vteřin nevšímejte. Čím pomaleji budete postupovat, tím lépe. Adrenalin a jiné hormony se postarají o zbytek.

Držte mu základnu

Penis uchopte těsně u kořene a následně ho začněte lízat. Je to pro vaše dobro. Získáte kontrolu nad tím, jak hluboko se ptáček může zasunout – aby to i vám bylo příjemné. Když z palce a ukazováčku vytvoříte kolečko, to na základu penisu nasadíte a následně ho při ocucávání nahrnete od kořene po špičku, pohrajete si s průtokem krve, což násobí vzrušení.

Rozjeďte to s podtlakem

Mužské přirození jemně sevřete mezi rty a silně do sebe nasajte vzduch. Tenhle podtlak, při kterém se jazykem dá brouzdat i kolem otvoru močové trubice, vytváří docela jiné (a pro muže smyslné) vjemy. (Opět si ho můžete vyzkoušet na okurce.)

Kombinujte

Největší slast? Když spárujete, co už umíte. Sajte, držte rukou, vytvářejte podtlak – a to téměř najednou, současně. Milenec nebude vědět, kde mu hlava stojí. A to je pro něj cesta k orgasmu. Udržte tempo a předem se rozmyslete, kam s ejakulátem.

Veškeré názory a tvrzení jsou dílem autora článku.

Zdroje: Názor autora.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:19
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:37
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat