Přešlapy mužů, kterými odrazují ženy od orálního sexu

„Lízej, laskej, saj a kuř.“ Mužům se v hlavě honí tolik myšlenek, když se zabývají orálním sexem. Milují ho. Chtějí, aby jejich partnerky měly pánské přirození v ústech co nejčastěji, jenže sami jim házejí klacky pod nohy. Jak a čím? Tohle se dámskému pokolení nelíbí!

Ženy, které ovládají milování ústy, patří k těm nejobletovanějším. Stejně jako pánové, jejichž jazykový um je pověstný. Takoví se jen těžko opouštějí… Bohužel, kontakt úst s pohlavními orgány není jen zdrojem potěšení a radosti, ale i rozčarování a opovržení. Hlavní chybou je, když spolu milenci nemluví a neřeknou si, co jim na této praktice vadí.  A že toho je! Kupříkladu tohle žádná žena muži neodpustí!

Chceš jogurt?

Ano, penis je symbolem mužství, plození, reprodukce a rozkoše, ale to neznamená, že má výhradní právo zasouvat se kamkoli a kdekoli – jen když si zamane. Žádné varování? No potěš koště! Poplácá-li obličej partnerky se slovy „tak dělej, holka“, a to bez předchozí předehry a laškování, je to sobecké, zbrklé, příliš rychlé, neuvážené a vůbec neromantické.

Špatná hygiena

Tvaroh je zdravý, obsahuje plno mléčných bílkovin a výborně zasytí. Tedy ten, který vzniká srážením mléčné bílkoviny – kaseinu. Tvarohovitý povlak pod předkožkou sexy není. Často je na vině nemožnost (nebo lenost?) předkožku pořádně stáhnout či nedostatečná hygiena. Smegma, jak se materiálu bílé nebo nažloutlé barvy říká, může i zapáchat. Jako vážně je problém skočit na minutu do sprchy a nádobíčko si pořádně umýt?

Tlačení hlavy k tělu

On stojí, vy před ním klečíte a děláte všechno možné, aby měl orgasmus. Vždyť už mu orál dopřáváte 20 minut nonstop a bolí vás sanice. Což o to, dáte to, ale když vás milenec chytí za hlavu a tu se špetkou násilí tlačí proti svému penisu, máte chuť ho do ptáka kousnout. Nic proti, ale co by dělal on, kdyby si do krku nacpal displej notebooku nebo tabletu s uhlopříčkou 17 centimetrů? Zatlačení přirození (nebo nějakého předmětu) příliš hluboko do dýchací trubice vyvolává dávivý reflex. A ne, kvůli němu se do dalšího orálu nikdo nehrne!

Prdění

Upouštění větrů je soukromou věcí, o které se říká, že bývá ukazatelem fáze vztahu. Jestli už před sebou prdíte, znamená to, že partnerství ze vzrušující fáze namlouvání, flirtu a romantiky pokročilo do běžného denního (a hlubšího) režimu. Jenže v případě, kdy muž větry při přijímání orálního sexu zadržuje, nic neřekne, a najednou z něj nějaký ten pšouk vylétne jako bacil z lékárny, máte chuť poslat ho do patřičných mezí. Ženy chtějí slyšet jiné zvuky, třeba sténání, jinak jsou dost sklíčené. Prdění, zvlášť kousek od hlavy, je nechutné!

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

14 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:56
5 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:49
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat