Když váš partner už pro vás není sexy

Jak už to v životě bývá – nejdříve po někom toužíme tolik, že se ho nemůžeme ani nabažit, a pak se nám najednou už tak sexy nezdá. Co je důvodem pro takovou změnu názoru?

Zpočátku je síla přitažlivosti u mnoha párů obrovská! Dny i noci jsou plné polibků, dotyků, blízkosti a pohledy jiskří kdykoli, se jejich oči setkají. U většiny tohle prvotní nadšení krůček po krůčku sice vyprchá, ale nějaká základní přitažlivost zpravidla zůstává po celé roky. Minimálně tedy u párů, které jsou spolu dlouhodobě šťastní. Někdy se ale vytratí úplně všechno z toho, co nás na začátku k druhému tak táhlo. A to má velmi často jeden konkrétní důvod.

Podle ankety webového portálu „whisper“, kde se na téma přitažlivosti vyjádřilo mnoho žen, jsou nejčastější důvody, že už nám náš partner nepřipadá tolik (nebo vůbec) sexy, právě tyto:

Pohodlnost

Když si jako aktivní, mladá slečna najdete k sobě parťáka podobného ražení, pak vám to, že přestane sportovat, raději leží na gauči a dívá se na televizi, začne přirozeně vadit. A se ztrátou svalů se může vytratit i sex-appeal.

Špatná volba

Může se stát, že během vztahu pochopíte, že ten muž zkrátka není nic pro vás. A vlastně ani žádný jiný muž…

Zvláštní záliba

Nemyslíme tím teď sbírání známek nebo brouků. Jsou záliby, které se dají pochopit. Horší to je, když váš partner chce vyzkoušet něco pro vás „úchylného“ z filmů pro dospělé.

Ztráta důvěry

Chtě nechtě je pro nás partner tou nejbližší osobou, které také (téměř) bezmezně důvěřujeme. Ve chvíli, kdy naši důvěru ztratí, vytrácí se pomalu i láska. A ta jde ruku v ruce se sexuální přitažlivostí.

Rozdílné potřeby

Jeden chce sex pořád a druhý ne. Na tom není nic špatného a je potřeba se domluvit na nějakém kompromisu, který bude vyhovovat oběma. Jen je nutné dát si pozor, aby chybějící sex nevedl k chybějící atraktivitě…

Zdroj: whisper.com






Celkem 3 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pelmeně

(1 hlasů)

Pizza šneci

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat