Seznamte partnera s kontrolovaným orgasmem

Sexuální technika, která má zajistit neskutečně dobrý orgasmus. Zjistěte, jak pomocí edgingu dojít až na vrchol sexuálního nebe.

Chcete se svým partnerem zažít ještě lepší orgasmus? Pak čtěte dál! Ale pozor – tahle technika se hodí i pro sólový sex. 😉

Co je edging

V edgingu jde o kontrolu orgasmu. A je opravdu zarážející, že tuhle sexuální techniku nevyužívají všichni, protože výsledný efekt je nepopsatelně úžasný. Určitě jste ještě nezažili takový orgasmus, jaký zažijete díky edgingu.

A ti, kteří si dosud mysleli, že orgasmu mohou dosáhnout jen při penetraci nebo tím, že budou rychle myslet na něco naprosto neerotického, jen aby ho oddálili – vězte, že lze udělat mnohem více!

Jak funguje

Edging, tedy kontrola vlastního orgasmu, může pomoci, když jeden potřebuje více času než druhý. V takových případech se také velmi často využívá. To znamená, že vždy, když si člověk myslí, že už to nevydrží, „přitáhne uzdu“, aby ten druhý měl času více. Přesto byste měli tuto techniku využívat jen tehdy, když jeden z páru není tak vzrušený jako ten druhý. Edging je ale více než ohleduplnost k milované osobě.

I když vyžaduje trochu kontroly a vlastní disciplíny při brždění vlastních vášní, když jsou nejhezčí, můžete právě tohle využít pro sebe, abyste sex ještě vylepšili. A to z následujícího důvodu: Pokud svoje vzrušení několikrát oddálíte, může o to více růst a zvětšovat se. Když pak nakonec na samotný orgasmus dojde, budete ho prožívat mnohem intenzivněji než jindy.

Zdroj: gofeminin






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat