Splňte si svoji erotickou fantazii

Páry v dlouhodobém vztahu to znají až příliš dobře – práce, domácnost a koníčky dokážou člověka vystresovat tolik, že na sex už nezbývá žádná energie. Máme tipy, které pomohou.

Je to k vzteku – na začátku vztahu máte sex kdykoli, ale už po několika letech jsou priority někde jinde. Rychle ještě vyprat jednu pračku, napsat poslední e-mail – a pak by člověk raději zalezl do postele a koukl na další díl seriálu, než aby cvičil v ložnici.

Což je vlastně škoda, protože sex není jen prokazatelně zdravý, ale navíc ještě velmi dobrý proti stresu. Vylučujeme při něm totiž mazlící hormon oxytocin, což přináší našemu tělu uvolnění a zároveň zamezuje uvolňování hormonu kortizolu, který je zodpovědný za úroveň stresu.

Vyzkoušejte proto následující tipy, jak se zase dostat do nálady.

Splňte si svoji erotickou fantazii

Zažili jste s partnerem opravdu už všechno, co jste chtěli? Tomu nevěříme! Nakonec si (nevědomě) vytváříme stále nové menší nebo větší fantazie, které bychom si rádi splnili. A pokud vás právě nic nenapadá, zapněte si nějaký erotikou nabitý seriál na Netflixu a jistě už na něco přijdete.

Nedělejte z toho vědu

Než začnete myslet na sex, napadají vás před tím další povinnosti? Oholit si nohy? Obléct si sexy prádélko? Osprchovat se a udělat si peeling? Zapomeňte! Využijte zkrátka sílu momentu – spontánní sex je úžasný a pamatovat si ho budete jistě déle než plánovanou akci.

Dejte si sex do kalendáře

Plánovaný sex zní sice strašně neromanticky a je protikladem k bodu 2. Ale uvidíte, že jakmile budete mít pevně naplánovaná termín v kalendáři, rychle se vyvine erotická rutina, ve které budete oba mnohem odvážnější pro to, otevřít se a vyzkoušet něco nového.

Zdroj: názory autora, womenshealthmag.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat