Celebrity, které se za svou nahotu ani trochu nestydí

Někdo by se křivky ani omylem neukázal, zatímco jiný se jimi rád pochlubí. Platí to třeba pro herečky Amber Heard, Salmu Hayek nebo Demi Moore! Která z nich má nejpřitažlivější prsa? O tom se fanoušci dohadují už celé roky!

Představte si situaci, kdy vaše nahé tělo doslova zabere celé plátno kina a každý jeho detail sledují miliony lidí po celém světě. Také vám to připadá jako ta nejhorší noční můra? Jsou celebrity, které mají na věc zcela opačný názor. Jaké slavné osobnosti se před kamerou svléknou s ochotou i větších dramat, protože jim to přijde úplně normální?

Amber Heard nedělá zbytečné cavyky

Bývalá žena herce Johnnyho Depa a hrdá čerstvá maminka Amber Heard má pořád plné ruce práce. Pro režiséry a producenty je totiž zárukou úspěchu a hlavně velké sledovanosti. K její oblíbenosti jistě přispívá i fakt, že nahotu považuje za zcela přirozenou, proto jsme její ňadra mohli spatřit už v celé řadě snímků nejrůznějších žánrů.

Salma Hayek se toho nebojí

Jestli někdo popírá přírodní zákony, tak je to jistě mexická herečka Salma Hayek, která za pár týdnů oslaví 55. narozeniny. Fascinující je ale to, že se oproti devadesátým létům, kdy se proslavila, skoro vůbec nezměnila. Přesvědčit jsme se o tom mohli už nesčetněkrát, nejvíce její hvězda zazářila ve filmech, jako je Frida, Desperado nebo Tenkrát v Mexiku. V prvním ze jmenovaných se pak zjevila v celé své kráse, a to bez jakéhokoli kousku oblečení.

Demi Moore se nemá za co stydět

Kdo by neznal kultovní snímek Striptýz, ve kterém Demi Moore naprosto zabodovala! Uchvátila nejen svou zpevněnou a vysportovanou postavou, ale i poprsím, jež ukázala s hrdostí a sebevědomím. Vzhledem k tomu, že je tato nestárnoucí dáma herecky aktivní už 40 let, nebyl zmíněný Striptýz jediným dílem, v němž potvrdila, že může směle konkurovat i o generaci mladším kolegyním. Její křivky totiž fanoušci obdivovali i v kinematografickém díle About Last Night nebo G. I. Jane.

Zdroje: therichest.com, wikipedia.org







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat