Skoro polovina žen upřednostní dobré jídlo před sexem

Práce, péče o děti, nákupy, úklid a zajištění chodu domácnosti. Také z toho všeho býváte unavená? Žádný div, že na milování nemáte ani pomyšlení. Ale dobré jídlo, to je jiná! Na něj je totiž chuť, nálada a energie vždycky…

Sex je nejen příjemný, ale i zdraví prospěšný. Ostatně, copak vědci už tolikrát nepotvrdili, že posiluje imunitu, tlumí bolesti, zkvalitňuje spánek a předchází depresím? Nebo že normalizuje tlak, uklidňuje nervy, zlepšuje funkce mozku a podporuje metabolismus? Tenhle mocný elixír má vlastně jen jedno negativum – aby si ho člověk mohl dopřát, musí „hýbnout kostrou“.  A to je důvod, proč je volba mezi ním a talířem jasná!

Mám na něco chuť. A ty to nejsi

Tři z pěti. Tolik žen nezastírá, že je pro ně milování úplně stejně příjemné jako talíř dobré večeře. Vyplynulo to ze studie americké společnosti Market Probe International, která se zabývá průzkumem trhu. Aby té (ne)romantiky nebylo málo, autoři průzkumu požádali celkem 12 tisíc zúčastněných respondentů, aby si mezi gastronomickou specialitou a fyzickým projevem lásky hypoteticky vybrali. Jak to dopadlo? Celých 42 procent dam bez servítek přiznalo, že před kvalitním orgasmem raději upřednostní kvalitní jídlo. Mimochodem, k tomu stejnému se přiklonilo i 20 procent mužů, ale dnes to není o nich. Vraťme se tedy zpět k hezčímu pohlaví. Proč bez mrknutí oka vymění chvilku vášně za italské špagety a sklenku vína?

Nech mě odpočívat. A podej mi vidličku!

„Jakýkoli pohlavní styk je pro tělo daní, a to zvláště pro ženy. Vyžaduje totiž energii, která je srovnatelná s hodinou aerobiku. Za nechutí k sexu tedy nestojí nic jiného, než prostá únava, jež je jedním z největších nepřátel libida i milostného života obecně,“ objasňuje situaci americká vědecká výzkumnice, sexuoložka a neuropatoložka Nicole Prause. „Dává to smysl. Vzhledem k fyzické námaze i pracovním a mateřským povinnostem se nelze divit, že ženy před milováním dávají přednost něčemu jinému. Něčemu, co je ještě více nevyčerpá,“ doplňuje jmenovaná odbornice. Souhlasíte?

Zdroje: https://www.menshealth.com/sex-women/a19527240/women-choose-dinner-over-sex/, everydayhealth.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat