Ženské části těla fascinující mužské oko

I ženy se dívají po ženách! „Tahle má super pozadí, tamta zase výstavní hrudník. Kéž bych takový taky měla,“ vzdycháte. Zatímco sebepodceňování je jedna věc, pohled na skutečnou krásu ta druhá. Co mužům připadá sexy, ale vy to tak nevnímáte?

Atraktivita je subjektivní pojem. Šílíte ze své horní poloviny těla, nebo naopak té dolní? Ale ono je to vlastně jedno, stejně se si starosti děláte zbytečně. Které části těla muže fascinují, ale vy je nenávidíte?

Vlasy

Musí se česat, fénovat, kulmovat, žehlit, barvit, stahovat do gumiček… A taky to, jak zvlášť na jaře a na podzim, nebo v období hormonálních změn, kupříkladu v těhotenství, padají, taky na pohodě moc nepřidává. Vlasy jsou sice ozdobou každé ženy, zvlášť pokud jsou husté a pěstěné, ale ve skutečnosti je mnoho jejich majitelek nesnáší. Muži to vidí jinak. Jsou rádi, když si svoji milenku dominantně podmaňují tak, že ji při sexu chytí za culík a mírně za něj zatáhnou. Dělá jim dobře, když vlasy šimrají jejich těla a každý pramen berou za symbol sex-appealu.

Rty

Pokud máte úzké, nevýrazné rty, pravděpodobně trpíte nízkým sebevědomím a toužíte po plných ústech, která zaujmou každého muže na planetě. Pravda je taková, že americká herečka Angelina Jolie, která je chodící reklamou na smyslný obličej, má jistou výhodu v tom, že jí příroda do vínku nadělila výrazné rty, nicméně ani ty méně nápadné nejsou ztracené. Jsou-li červené a lesklé (se rtěnkami žádný problém), pánům připomínají jistou část ženského těla, ke které mají velmi pozitivní vliv – vulvu. Milují, když se takových rtů mohou dotýkat a líbat je, takže komplexy stranou!

Stehna

Ukažte na ženu, která je spokojená se svými stehny! Najdete vůbec někdy takovou? Jen těžko. Jenže stehna jsou jen kousek od rozkroku, takže v mužích vyvolávají jisté fantazie. Berou je jako vstupní bránu k „něčemu důležitému“ (rozkroku). Platí tudíž, že nemusí být nejštíhlejší nebo nejvypracovanější, a přesto jsou v kurzu!

Prsa

Ženy nikdy nejsou spokojené se svými prsy. Buď jsou příliš velké, nebo malé, taky povislé, nesouměrné a tak dále. Na druhou stranu není tajemstvím, že dámská ňadra samce vzrušují věky věků, to jen ženám připadá, že nejsou atraktivní! Přitom stačí nosit správný druh oblečení, které uvedeným přednostem dá vyniknout.

Zadek

Pch, pánové si libují ve větších pozadích, a neumí o tom lhát. Pokud máte pevnější, zaoblenější „podvozek“, gratulujte si. Pro muže je nesmírně přitažlivý a rádi se ho dotýkají. V případě, že ho potřebujete vytvarovat, cvičte s odporovými gumami a závažím. Při frekvenci aspoň dvakrát týdně první výsledky zaznamenáte zhruba za měsíc.

Zdroj: Názor autora, birdie.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat