Komentáře k článku

pan K. 22.12.2021

Pokud to už po letech nejde doma, najdi si nějakou cizinu. Zlepší se vám sex i doma. Je to léty vyzkoušený recept. Doma nemusí nic vědět, jen je jí podezřelý najednou ten zájem o sex... a) nesmíš se zamilovat b)nesmí se zamilovat ona do tebe c)měla by být šťastně vdaná a spokojená d)neměl bys do toho cpát moc peněz e) pak ten úlet funguje jako viagra f) zdejší moralisti si dají na večírku pár panáků a ojedou i dámské kolo a naopak.

Zvelda 21.12.2021

Nevěra je zlo.

Jarda 19.12.2021

Absolutní nesmysl. Nevěra byla začátkem konce, protože důvěra se už nikdy úplně spravit nedá.

Ivan 17.12.2021

Šukání se nadělalo zla a ještě nadělá ...

anonym 15.12.2021

Také jsou manželství, kdy formálně zůstávají spolu, ale každý má svoji bokovku. To je poněkud nefér i vůči bokovkám.

Upřímnost 24.11.2021

Tohle je k pobavení. Když už má někdo takovou svou potřebu, ať to na někoho jiného nesvaluje nebo na něco. Ať to otevřeně partnerovi řekne, třeba mu jeho polovička odpoví, že to má podobně, možná se domluví oboustraně, pak to nevěra není. Ale jestli jeden něco takového dělá a druhý o tom neví a mylně žije ve vzdušných zámcích, jak mají skvělý vztah, tak je to zrada a podvod. Vztah je o upřímnosti. A sex, vzrušení a pudy? Kdo je nemá? Ale je rozdíl mezi 1, podívat se na někoho, kdo se nám líbí a zafantazírovat ve své hlavě, ale nikam dál nejít. Nebo za 2, začít si s někým psát, scházet se ... Sami nevěrníci tomu jdou naproti, ať se nevymlouvají, je to jejich volba a rozhodnutí, moc dobře vědí, že kdyby to řekli partnerovi, kopl by je do zadku, bláboly o tom, že druhému nechtějí ublížit a proto mu to raději neřeknou jsou jejich obrana a další obhajoba. Nevěrníci jsou slabí, pouze si berou, co se jim líbí, ale ze strachu z opuštění nic neřeknou.

sidonius 23.11.2021

Nemám potřebu být nevěrný, nevěra přínos do manželství není.

Siraellen 23.11.2021

určitě ne

xxkouckaxx 23.11.2021

jednou zahnul a byl rozvod - zradu neodpouštím

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat