Komentáře k článku

Siraellen 17.11.2021

ano, dělá to každý

Tonny Montana 14.11.2021

Onanuji již přes 30 let od svých 13-ti.Začínal jsem nad časopisama LEO.Dnes již moje sbírka porna zabírá několik TERA ,pouštím si to na dvoumetrové 4K televizi a kočky jsou jako u vás v obyváku.Dokážu se přerušovaným honěním udržovat v permanentním orgazmu třeba i 10 min.Umím si vyhonit i nestopořený měkký péro.Honím někdy i 5x denně.

Tonny Montana 14.11.2021

A co biblický Onan ?Toho bůh proměnil za onanii v solný sloup.Dnes už i bůh jde z dobou a onanii toleruje .Protože by tady zbyly jen samé solné sloupy .Protože dnes onanují všichni!!!!Na světě jsme od toho aby jsme hřešili ,k ničemu jinému to na téhle planetě není.

xxkouckaxx 14.11.2021

tjsou ptákoviny

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat