Čitelná partnerova touha po sexu

Řeč těla je dost výmluvná. Prozrazuje lež, sympatie i opovržení druhou osobou. Čitelná je i tehdy, když někdo má chuť na sex. Jak takovou touhu na svém partnerovi poznáte, aniž by se o ní slůvkem zmínil? Tyhle signály ho prozrazují!

Informace, které lze vyčíst z mimických projevů, gest a postojů jedince. To je řeč těla, v češtině i mnoha dalších jazycích označovaná též souslovím anglického původu „body language“. V praxi, konkrétně u mužů, kteří chtějí sex, se projevuje několika způsoby.

„Podle nosa poznáš kosa“

Mýtus o tom, že velikost nosu koreluje s velikostí penisu, někteří vědci vyvrátili. Nicméně, nos, konkrétně nervy v něm, jsou podle zjištění, které zveřejnil odborný časopis Journal of the Royal Society of Medicine, skutečně spojeny s pohlavními orgány. V překladu to znamená, že pokud se muž nápadně často dotýká nosu, nechce přes něj dostat, ale touží se pomilovat.

Snížení hlasu? Průzračné!

Samec, kterému hučí v rozkroku, taky má tendenci mluvit nižším tónem hlasu. Je to přirozené. Když hovoří tlumeně, víc se k němu tisknete, protože ho neslyšíte tak zřetelně jako obyčejně. Nižší tón hlasu naznačuje, že mezi vámi dvěma je něco soukromého. Jakmile při hovoru muž ještě přitiskne svoji pánev k té vaší, je to jasné. Sex na obzoru!

Kousání spodního rtu

Odborníci z Colgate dle deníku The Sun se o kousání do rtů vyjadřují tak, že tenhle zlozvyk může být způsoben psychickými stavy. Prý může jít o součást deprese nebo úzkosti, přičemž podobné problémy mívají i lidé s autismem. Bez ohledu na to, jak často se muži do rtů koušou, ve vaší přítomnosti je to jiná písnička. Buď jsou mírně nervózní, nebo se jedná o známku toho, že touží po líbání a fyzickém kontaktu.

Upřený pohled

Trvalý oční kontakt je známkou sexuálního zájmu. Zadívejte se pořádně. Jakmile si všimnete, že dotyčný má rozšířené zorničky, pak to rozhodně znamená, že je vzrušený. Hlavou se mu honí tisíce myšlenek, které se týkají intimností. Nenechte se zmást, pokud vypráví něco o počasí…

Doteky. Ale kde?

Má rozepnutou košili a pohrává si s řetízkem, nezvykle často se dotýká obličeje nebo krku. Bingo. Jasně a přímo naznačuje, že chce trochu víc, než si jen povídat. Máte to stejně? Pak se přitulte a užijte si vášnivý večer.

Zdroje: pairedlife.com, thesun.co.uk







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat