I sex bez penetrace může uspokojit

Když to nejde, tak to nejde. Těhotenství, menstruace, pohlavně přenosná choroba nebo zánět močových cest se nemusejí se sexem slučovat. To ale neznamená, že si vy nebo partner milování nemůžete užít. Nepenetrativní sexuální styk zpestří jakýkoli vztah. A prsa v něm hrají zásadní roli!

To, že se penis někdy k pochvě nemůže ani přiblížit, je běžná věc. Naštěstí existuje spousta dalších způsobů, jak se s partnerem spojit, aniž byste měli „staromódní“ pohlavní styk. Jaké máte možnosti?

Nalaďte atmosféru

Někteří lidé, zvlášť když se potýkají s nějakým zdravotním omezením, mají problém se zapojením. Mozek je největší pohlavní orgán, proto nejdříve pečujte právě o něj. Dopřejte si uklidňující sprchu, navoňte se parfémem, napište partnerovi pár chlípných zpráv. Do ucha si vzájemně šeptejte, co máte v plánu příštích pár minut dělat. Hodně se osvědčují fráze jako: „Miluji, když mě pomalu svlékáš.“ Nahlas se svěřujte se svými myšlenkami, vystupňujete tak vzrušení (1).

Dostaňte ho mezi prsa

Někteří odborníci tvrdí, že stimulace bradavek aktivuje stejné oblasti mozku jako stimulace klitorisu a vagíny. Může to být způsobeno tím, že genitální senzorická kůra, což je stejná oblast ovlivněná hýčkáním klína, se díky hře bradavek a dvorců aktivuje. Koneckonců, tmavší koláče okolo bradavek jsou tajnou erotogenní zónou. Mnoho žen ve skutečnosti označuje oblast přímo nad dvorcem jako nejcitlivější. Proto penis použijte jako nástroj pro hýčkání těchto oblastí a pochopitelně pro něj vytvořte i žlábek mezi ňadry. Ten dostatečně navlhčete lubrikantem, prsa u sebe přidržujte rukou. Nejpohodlnější je, když si lehnete na záda a necháte milence, aby si nad vás pokleknul (1).

Společně masturbujte

Mezi uspokojivou hru pro dospělé patří i masturbace jeden před druhým. Je čistě na vás, kdo začne jako první, zda se jeden z partnerů na chvíli bude jen dívat nebo rovnou přiloží ruku k dílu. Využít se dají prsty či erotické pomůcky, včetně těch, které jsou určené pro páry. Prozkoumávejte všechna zákoutí mužského penisu, stahujte předkožku a nechte protějšek, aby se zabýval nejen vaším klitorisem, ale i stydkými pysky a vulvou jako takovou. Následně přejděte k hledání a péči o bod G. Vyzkoušet můžete i dráždění pánské prostaty. Vždy však použijte vysoce kvalitní lubrikant. Pamatujte, že vodní mazadla jsou skvělá pro hračky, zatímco lubrikanty na silikonové bázi se hodí spíš pro styk, orální sex a prstění (1).

Zdroje: názory autora, www.sheknows.com, www.wellandgood.com, (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8046227/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat