Sexuální pozice pro stimulaci bodu G

Zatímco jeden říká, že neexistuje, druhý při jeho stimulaci prožívá nekonečné vlny slasti a rozkoše. Navzdory tomu, jak je bod G diskutabilním tématem, některé sexuální polohy jeho hýčkání bezesporu nahrávají! Která je vaše nejoblíbenější?

Orgasmy jsou možná jedním z největších pocitů, které může člověk zažít, a tak není divu, že se mluví o všemožných způsobech, jak vyvrcholení dosáhnout – včetně nepolapitelného bodu G. Ten se považuje za erotogenní zónu uvnitř pochvy, jejíž stimulace přináší velké potěšení a intenzivní vyvrcholení (1).

Kde hledat?

Gräfenbergův bod je magické místo, které se nachází přibližně 2–6 centimetrů od vaginálního vstupu (nejblíže k vašemu bříšku). Při stimulaci tato oblast o velikosti mandle zduří. Jelikož se nachází blízko močové trubice, může to vyvolat nutkání močit. Zatímco tohle je naprosto normální, pokud pociťujete bolest, je to důvod k obavám. Pak jste obětí nedostatečné lubrikace, kvasinkové infekce nebo pohlavně přenosné choroby (2). Zde je několik pozic, které podporují správný úhel, hloubku zasouvání prstů, penisu nebo erotické pomůcky (3).

Misionář

Než se pustíte do práce, soustřeďte se několik minut na předehru, tedy líbání a laskání erotogenních zón. Teprve pak přejděte do akce. Třeba k misionáři. Tato standardní poloha je skvělou volbou pro stimulaci bodu G, zvláště pokud si pod boky umístíte polštář, díky kterému zvednete pánev a postaráte se o lepší úhel pronikání. Pokud udržíte nohy blízko sebe, vytvoříte podmínky pro přesnou hloubkovou vaginální stimulaci, nicméně s dolními končetinami se nebojte experimentovat. Zvedněte je do výšky, překřižte v kotnících a podobně. Každému vyhovuje něco jiného.

Psí pozice

Poloha, kdy jste na všech čtyřech, je při hledání bodu G a jeho stimulaci osvědčená. Milenec při každém přírazu zasáhne potřebné místo a navíc může zezadu hladit vaše ňadra.

Vy nahoře

Zatoužíte-li převzít kontrolu nad tím, v jakých úhlech a do jaké hloubky penis proniká, vyskočte do sedla a obkročmo si partnera osedlejte. Pohybujte se, jak se vám zlíbí, a pánské přirození považujte za nástroj, který si můžete nasměrovat přesně podle svých potřeb. Oční kontakt pak prohloubí spojení mezi vámi a partnerem.

Lžíce

Oba si lehněte na bok v řadě za sebou, vy mírně zvedněte kolena a nechte milence, aby do vás vstoupil. Tato poloha umožňuje hluboký průnik bez použití rukou a dokonalý úhel pro dopad na přední stěnu pochvy, kde je bod G. Mezi další bonusy patří i snadný přístup ke klitorisu, který se dá dráždit prsty nebo vibrátorem.

Zdroje: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8498956/, (2) www.jsm.jsexmed.org/article/S1743-6095(15)33989-8/fulltext, (3) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6127477/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:19
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:37
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat