Promyšlený sex jen na pár minut

Někdy mezi večeří a chvílí, kdy se děti koupou, máte pár minut času, které se dají využít ke chlípnostem. Tahle rychlovka přitom může být uspokojivá stejně jako dlouhé a pomalé milování. Jaký scénář vyžaduje a proč si polohy musíte dopředu rozmyslet? 

Samozřejmě, že nelze počítat s delší předehrou, pohlavním stykem a dohrou. Na tenhle harmonogram si vyhraďte čas třeba o víkendu, kdy potomky hlídá babička. Milostná bleskovka, tedy sex s časovým omezením, vyžaduje trochu kreativity a pravidel, která zajišťují, že od ní dostanete přesně to, co chcete.

Nashromážděte milostnou energii

Je velmi obtížné si hned teď a tady sundat kalhotky a mít sex, když se mozek s touhle myšlenkou ještě neztotožňuje. Proto se nejdřív musí naladit on. Pohlaďte se, vyprovokujte jeden druhého, šeptejte si do ucha chlípnosti a dejte najevo, že „máte zájem“. Nahromadění milostné energie je polovinou zábavy i práce. A dělá událost mnohem lepší (1).

Zvlhněte

Než se věci naplno rozjedou, bez ohledu na to, jestli váš rychlý sex byl plánovaný nebo ne, použijte lubrikant. Je to důležité zvlášť ve chvíli, kdy nezbyl prostor ani pro krátkou masturbaci. Pár kapek mazadla dejte do dlaní sobě a i partnerovi (1).

Nesvlékejte se

Oblečením se nezabývejte, vlastně ho vůbec neřešte. Kalhotky odsuňte stranou, popřípadě si z košíčku podprsenky vyndejte jedno ňadro a penis protáhněte otvorem v přední části spodního prádla, pokud jím trenky milence disponují (jinak spodky stáhněte ke kolenům). Na svlékání není čas ani kapacita (1)!

Vyberte tu nejlepší polohu

Při běžném, „klasickém“ milování páry vyzkouší tři až maximálně pět poloh. U rychlovky jsou to obvykle dvě pozice, nezřídka jen jedna. Z tohoto důvodu na jejím výběru dost záleží. Již při líbání a prvních pohlazeních si udělejte jasno, která poloha je pro vás za současné situace tou nejlepší. A nedržte se při zemi. Pokuste se zapomenout na ložnici, ale spíš zvolte nějaké méně obvyklé místo, třeba předsíň, která nabízí velké zrcadlo, v němž se můžete pozorovat (1).

Nehoňte se za orgasmem

Někteří lidé se až příliš často nechávají pohltit konečným výsledkem, a proto si rychlovku dostatečně neužijí. Berte to tak, že během ultra rychlého sexu nutně nemusíte dospět k vyvrcholení, jinak přijdete o potěšení, které nabízí.  Místo toho upřednostněte spojení se svým partnerem a soustřeďte se na trochu jiné spojení, než jaké vyplňuje větší část vašeho milostného života. Je ale docela dost možné, že když se představy orgasmu vzdáte, vyvrcholení se naopak dostaví ve své silnější a intenzivnější podobě. A to je na několikaminutovém sexu to krásné (1).

Zdroj: Názor autora, (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3613286/






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat