Show ženských rtů pro mužovu extázi

Spojení vlhkých, ženských rtů a pánského klína muže přivádí do extáze. Orální stimulace je pro mnoho z nich tím nejsmyslnějším, co v posteli mohou prožít, proto ji řadí na přední příčky oblíbených milostných technik. Chcete tu svoji vylepšit a předvést milenci tu nejžhavější show? Použijte tyhle triky!

Bude vám ležet u nohou a vystaví vás na piedestal. Tedy když z orálního sexu vždy uděláte významnou událost. Čím začít?

Pohrajte si jako kočka s myší

I muži potřebují předehru. Díky ní v sobě nakumulují energii, která může přerůst v ještě bouřlivější a intenzivnější orgasmus. Proto nejprve zaútočte na jejich smysly. Preferujte lehký dotyk, škádlivé olizování lalůčků, jemné škrábání nehty po zádech střídané vlhkými polibky v oblasti třísel. Jakmile milencovo vzrušení zesílí, přesuňte se k samotnému penisu, rukama ho uchopte u základny a zasuňte do svých úst. Nezapomeňte dávat pozor na zuby a případně i prstýnky, které mohou citlivý mužský orgán poškrábat (1).

Stáhněte předkožku

Opatrně stáhněte předkožku. Špička penisu je pro většinu mužů extrémně citlivá, tak jí dopřejte pozornost. Udržujte pevný základní stisk prsty nebo okolo základy penisu vytvořte kroužek. (Možná, že budete chtít vzít do party i varlata.) Kombinace sevření, vlhka, napětí a stálého rytmu lízání se postarají o nesmírně příjemné pocity.  Poté vyzkoušejte jemné polibky, sání a podtlak. S penisem v ústech vtáhnete vzduch do plic. Postaráte se tak o částečné vakuum, které penis doslova vcucne. Za tohoto stavu ještě po špičce penisu párkrát přejeďte jazykem a následně sevření (vakuum) povolte (1).

Po rozjezdu zpomalte

Muži s dosahováním orgasmu obvykle nemají problémy, proto se mohou škádlit způsobem, který u žen neprojde – po chvíli intenzivního orálního sexu a stálého tempa změňte směr a taktiku a nechte vzrušení mírně opadnout. Střídejte mělké a rychlejší sání s tím hlubokým a pomalejším a nenechte partnera, aby hned vyvrcholil. Pokud vzrušení takto nakumulujete, dočká se bouřlivějšího závěru (2).

Vydejte se cestou z města

Pro odvážnější je otevřena i oblast mezi varlaty a řitním otvorem. Mnozí si nemohou vynachválit dráždění prostaty prsty – zvenku. Prostata se nachází těsně pod močovým měchýřem, přičemž místo, kterým začínáte, je hráz, tedy prostor pod varlaty směrem k análnímu otvoru. Jelikož jste přímo u zdroje, dá se zvládat obojí – prstem dráždit prostatu a zároveň mít penis v ústech. Pokud vám to ale nevyhovuje, objevte vlastní způsob stimulace. Každý má jiné preference a body potěšení, takže buďte kreativní a experimentujte. Čím víc si to budete užívat, tím víc vás partner bude milovat. Dopředu se rozmyslete, kam s ejakulátem. Jeho plivání před partnerem je nevhodné a ponižující (1).

Zdroje: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6327665/, (2) Názor autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Mrkvové rohlíčky

(23 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat