Technika pro silnější orgasmus

Delší, silnější i jinak zabarvené. Vyvrcholení může mít mnoho podob, ale ta intenzivní, nutkavá a spalující patří k těm nejlepším. Znáte techniku, která z vrcholu slasti dělá nevšední zážitek?

Orgasmus. Definuje se jako fyzická (i psychická) rozkoš, kterou doprovází rytmické svalové kontrakce (stahy). Jedná se o exkluzivní pocit s různou intenzitou (1). Zatímco jeden ho prožije tak, že se u něj skoro ani nezačervená, ten druhý sebou škube, svíjí celý tělem, vzdychá a užívá si několik vteřin neskutečně intenzivní rozkoše. K té se dá s trochou šikovnosti propracovat. Jedinou podmínkou je, že dosahování orgasmu jako takové vám nedělá potíže. Pokud tomu tak je, přejděte k edgingu a užijte si silnější i delší vyvrcholení (2).

Pro muže i ženy

Slovo „edge“ znamená anglicky „hrana“. Edging je technika, kterou mnozí znají i pod pojmem „start-stop“. Jedná se o to, že se skrz stimulaci (o samotě nebo s partnerem) dostanete až na samou hranici vyvrcholení, ale pak se stáhnete a necháte vzrušení opadnout. V důsledku toho je váš orgasmus intenzivnější. „Hranování“ či „lemování“, jak by se počeštěně dalo říct, také pomáhá prodloužit sex, takže pokud jde o předčasnou ejakulaci, je to skvělá volba (2).

Spouštěč orgasmu

Edging si můžete nacvičit prostřednictvím masturbace. Vlastně se jedná o skvělý začátek. Znát své tělo a to, jak reaguje na pocity, tlak a rytmy, je nesmírně užitečné. Několikrát to zkuste a rozpoznejte bod, ze kterého již není návratu. To je ten, který spouští samotné vyvrcholení. Možná se vám nepodaří zastavit se před ním hned napoprvé, ale čím více budete trénovat, tím lépe. Použijte prsty, vibrátor, co je libo, naslouchejte svému tělu. Vydrážděte se do maximálních obrátek, ale těsně před cílem s veškerou aktivitou přestaňte. Prodýchejte to, dopřejte si pár vteřin nebo minut pauzu a začnete znovu (2).

Počítejte maximálně do pěti

V případě, že lemování zkouší někdo s penisem, nechť se přiblíží k orgasmu, pak stiskne špičku pyje po dobu asi 30 sekund a poté znovu začne se stimulací. Po dvou, třech pokusech o výstup na Mount Everest (číslo si ideálně zvolte sami, nicméně v souvislosti s maximální hranicí se hovoří o pětce), se nechte unést na vlně vzrušení a dovolte si onen práh slasti překročit. Teprve poté edging začleňte do párových hrátek. Podle řeči partnerova těla se dá odhadnout, kdy je ten správný čas s hýčkáním klína přestat, znovu vystupňovat rozkoš a zahrát si na milostného trýznitele – s dobrým úmyslem dopřát milenci ten nejlepší orgasmus ze všech. (Na oplátku vám to vrátí.) Uvidíte, že se váš milostný život promění v jednu velkou a divokou jízdu (2).

Zdroje: Názor autora, (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5087698/, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6915345/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat