Příliš dlouhý orální sex potřebuje zpestření

Přilepíte svoje ústa k jeho rozkroku, což je v prvních minutách zábavné. Ale jak čas plyne, přestává to být legrace. Jak si zkrátit příliš dlouhý orální sex? Netvařte se kysele a mějte plán B!

Lepší praktiku nenajdete. Na průzkumu, který si nechal zpracovat sexshop Růžový slon, se ukázalo, jak moc je orální sex v Česku populární (1). Ze vzorku více než tisícovky lidí se 75 procent přiznalo, že si kontakt úst s pohlavím užívá poměrně běžně a pravidelně. Nejčastěji jde o jedince ve věku 27 až 35 let a 54 až 65 let, přičemž aktivnější jsou v tomto případě spíš muži, kteří uvedenou praktiku iniciují a vyžadují. S tím se pojí jedna menší nepříjemnost. Spojte milence, který má problém s dosažením orgasmu, s vašimi otevřenými ústy a dlouhými minutami praxe. Vyjde vám, že felace může být zajímavá, ale zároveň i nudná, pokud trvá až příliš dlouho. Co nutně musíte udělat?

Kombinujte techniky – okamžitě

Pokud již na začátku vycítíte, že partner není ve své kůži (potřebuje víc času), v pravidelných intervalech střídejte olizování, sání i líbání a k výpomoci přizvěte ruku. Pakliže techniky nebudete kombinovat, zcela jistě se o minutu nebo dvě později dostaví bolest čelisti, která může být natolik silná, že vám další jízdu prostě nedovolí. V případě, že už je situace na hraně a vy cítíte nepohodlí, uchopte penis u jeho kořene a proveďte pár tahů rukou (stáhněte předkožku). Tím získáte pár vteřin navíc k dobru. Využijte je pro ústní jógu, udělejte pár obličejů, zašklebte se a povolte vše ztuhlé.

Zabavte se, ať nejste jako leklá ryba

Znuděné zírání do stropu a protáhlé obličeje milence samozřejmě k vyvrcholení nedovedou. Projevované nadšení z vaší strany je polovinou úspěchu. Zhluboka se nadechněte a poté vydechněte. Vaše mysl se uvolní. Následně změňte taktiku, pozorujte milencovo tělo, volnou rukou přejíždějte po erotogenních zónách, hlaďte varlata, k ruce, která klacík tiskne, si přiložte malý vibrátor, který jí dá pohyb. Přenášené vibrace se přenesou do vašich dlaní a následně i dál. Partnera to může zaktivovat.

Střídejte teplo a chlad

V ústech si nechte rozpustit kostku ledu a mrazivým dotykem jazyka oblažte to, co je pro partnera rodinným klenotem. Střídání tepla a chladu ho vystřelí z kecek. Proto využijte i mentolovou žvýkačku nebo chladivý lubrikační gel, který penisu dodá svěží chuť i vůni. Pokud lubrikanty nejsou vaším favoritem, vsaďte na čokoládový sirup nebo smetanu a uspořádejte si pro sebe takový malý raut. (Povlečení chraňte starým ručníkem.)

Milence naprosto odzbrojte

Ženský orgasmus. Pro muže představuje silné afrodiziakum, stimulant, který nemá konkurenta. Stačí ho jen naznačit, nechat rozvinout fantazie a s milencovým vzrušením pokročit z nuly na sto. Jak se to dělá? Když už vás bolí úplně všechno, a ten bídák se ne a ne udělat, začnete sahat na sebe sama – a zajistěte, aby to viděl. Jakmile budete cítit stejné vzrušení jako on, popřípadě poukážete na to, že taky potřebujete pokročit, dáte všem příštím aktivitám zelenou.

Zdroj: Názor autora - celý článek, (1) www.mednews.cz/oralni-sex-je-stale-oblibenejsi-podle-studii-vsak-muze-zpusobit-rakovinu-ustni-dutiny-v-tehotenstvi-pak-muze-vest-k-umrti-ditete/






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

88 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
140 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat