Komentáře k článku

Detailista 25.06.2022

A dobře jste udělala. Dokud tato společnost bude tolerovat lež,podvod, předstírání a parazitní jednání (pokud na partnera přenesu jen starosti,,povinnosti,špatnou náladu,stress atd , a lásku,vášeň, zaujetí a myšlenky dávám jiné/jinému,je to sobectví a nezájem). Podváděný si především musí uvědomit, že ho podvodník nemá rád,neváží si ho a už to lepší nebude. Takž pa-pa a hledat vhodnějšího partnera. A když to nejde (děti, není kde bydlet..) žít s vědomím, že na vše jste sama/sám. Těžko můžete důvěřovat lháři a sobci,na to těžce doplatíte. Kdo si jednou čuchnul k milence bokem a buď se to neprovalilo,nebo mu bylo odpuštěno,ten už toho nenechá. A svědomí ho vůbec netíží, protože už nemá svého partnera rád,jen si chrání své pohodlí a zeď,za kterou se schovává, když milenka tlačí např na rozvod ("Promiň miláčku,teď to nejde,ta megera doma mi dělá že života peklo a odnesly by to děti"- a další sprostoty. Jistě to znáte. -

xxkouckaxx 16.06.2022

já se kvůli nevěře rozvedla a udělala bych to znovu

Siraellen 15.06.2022

Bohužel ano

Detailista 15.06.2022

Konečně pravdivý a nic nezastírající článek. Než by se nevěrník choval jako dospělý,který se postaví čelem k problému a řeší a neubližuje, raději lže (partnerovi i sobě), svádí vinu na druhé a sobecky si chrání své pohodlí-služka vaří,stará se o děti, udržuje "teplo domova", chodí do práce jako on,( dle nevěrníka "jinak fungující vztah"),ale "ve vztahu něco chybí",tak bokem nutná dobře vyspinkaná,bezstarostná a nadržená milenka. Milence dárečky,manželce mop na podlahu. Drsné,ale bohužel běžné, taková je doba. A ještě je to podporované a omlouvané veřejně-viz "zatloukat,zatloukat". Rozvod nebo rozchod je pro podváděného úleva a řeseni ponižující situace,i když to tak ze začátku nevypadá. A klidně si nevěrník může vzít do péče děti,milenka se ráda postará,je přece lepší. Nebo je to jinak?

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat