Muži a ženy mají odlišný sexuální apetit

Kdo si před sexem potrpí na úklid i dlouhé hovory a pro koho je to jen zbytečná ztráta času? To není těžké uhodnout. Nebo ano? Žádný div, že se v otázce nálady na erotiku muži a ženy často neshodnou. Respektive vůbec?

Muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. Klišé? Možná. Ale co si budeme povídat, rozdílnost mezi Evou a Pavlem to vystihuje více než trefně. Vždyť i pohled na sex mají obě pohlaví úplně odlišný! Proč je hledání erotické souhry srovnatelné s pátráním po jehle v kupce sena?

Myslíš ty vůbec i na něco jiného?

Drtivá většina dospělých mužů do 60 let myslí na sex alespoň jednou denně. K tomu stejnému se však může přiznat pouhá čtvrtina jejich partnerek (1). Už tady tedy padá pořádně ostrá kosa na kámen! Fantazírování a frekvence lechtivých myšlenek však není jediným problémem, který před práh ložnice staví velké překážky.

Na romantickou předehru si každý nepotrpí

Jeden pohled řekne víc než tisíc slov? Možná ano, ale jsou situace, kdy ticho tak docela neléčí. Ona taková dobře mířená lichotka či pochvala dokáže s libidem hotové divy! Sexuální touha žen je extrémně citlivá. Dámská chuť na milování je doslova navrstvená na mřížce emocí, proto si ženy chtějí nejprve promluvit a až potom mít sex. To muži, ti jdou na věc přímočaře a bez nutnosti rozhovorů, neboť jazykem vyjádření je pro ně právě sex (1). Své ovšem udělá i okolní prostředí. Jak velký může mít vliv?

Nejdřív ukliď a pak se svlékni!

Stejně jako zvířata to i muži pohánění pudy dělají zcela bez rozmyslu, bez ohledu na okolí. Ale ženy to dělají tehdy, když jsou zapálené vonné svíčky a jejich partner umyl nádobí. Chtějí zápletku jako z romantického románu, mají rády to očekávání. A s tím samozřejmě koresponduje i útulné a uklizené prostředí (2). Máte to také tak?

Zdroj: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4244004/, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7025405/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat