Když je sex s bývalým lepší než se současným partnerem

Nový partner má téměř všechno. Je zábavný, vtipný, galantní, navíc vyznává stejné hodnoty a rozumí si s vašimi dětmi z předchozího vztahu. Jediné, v čem to trochu skřípe, je sex. Může se to změnit natolik, že konečně přestanete vzpomínat na svého bývalého?

Oproti expartnerovi je ten současný břídil. Nevyhovuje vám styl, kterým líbá, tuhle vás zarazilo, že k orgasmu nejdřív přivedl pouze sebe, přičemž na vás po několika minutách jaksi zapomněl, jeho neomalená žádost o anální sex taky moc nenadchla. Ach jo, kde jsou ty časy, kdy jste si se svým bývalým užívala jedno vyvrcholení za druhým?! Ta vášeň, živočišnost a porozumění… Stýská se vám. Proč se tihle dva milenci nemohou spojit v jedno a vytvořit dokonalý prototyp mužského společníka? No že se ptáte. Svět by byl až příliš dokonalý.

Když se minulost propojuje s přítomností

Jedním z hlavních problémů přechodu z jednoho vztahu do druhého je srovnávání. Mnoho lidí si nemůže pomoci a porovnává, co kdysi bylo lepší než teď. A žije ze vzpomínek. Ty ale nikomu štěstí nepřinesou. Pokud byl sex v předchozím partnerství lepší než v tom současném, není to impuls ke stagnaci nebo snad i rozchodu, ale k práci na tom, aby se věci zlepšily a daly do pohybu. Jakmile se v podobné situaci ocitnete, jednejte.

Nečekejte, že se věci zlepší samy od sebe

Je jedno, zda se jedná o muže nebo ženy, kde kdo se stydí druhému říci, co se mu líbí a co naopak ne – ze strachu, aby miláčka nenaštval. Jenže tím se v posteli akorát prohloubí frustrace a nedorozumění. Pochopitelně, že na partnera nemůžete vybafnout „nestojíš za nic“, chce to trochu taktu! „Líbí se mi, kdy se věnuješ mým bradavkám, jen bych uvítala, kdybys je ze začátku netřel tak silně, je to bolestivé.“  (Vyčkejte na reakci a přijměte i partnerův pohled na věc.)

Každopádně komunikujte o tom, co se děje, vždyť protějšek nemusí hned od začátku být ve všem dokonalý, taky sám o sobě může porovnávat a chovat se podle naučených vzorců, které si ze svého předchozího vztahu přinesl. Je třeba mu ukázat, že společně oba začínáte znovu a s čistým štítem. Je důležité, abyste vedli otevřenou debatu.

Buďte aktivnější

Slova jsou jen slova, to činy nic nenahradí! Ukažte milenci, jak splnit vaše přání. Zahajujte předehru, názorně naznačujte, jak by v ideálním případě měl postupovat – několik minut se věnujte hlazení a líbání, záměrně se nedotýkejte jeho rozkroku, hrajte si s ním a bavte se (postup upravte podle svých preferencí), ale zbytečně se nepředvádějte, ať nemá pocit, že si chcete něco dokazovat.

Postupně dávkujte jednu věc po druhé a po několika milostných setkáních nezapomeňte přejít k „selfie masturbaci“. Zařiďte přítmí, sáhněte po lubrikantu a běžte na věc. Jakmile vás partner uvidí v této velmi osobní situaci, během které mu odtajníte, jaký druh stimulace a rychlost dráždění se vám zamlouvá, pochopí, že je čas se učit. Uchopte jeho ruku a veďte ji.

Mějte trpělivost

Dosažení úrovně sexuální výkonnosti a kompatibility může vyžadovat prostor a hlavně ochotu obou partnerů na milostném vztahu pracovat. Přesun od ničeho k něčemu nemusí být jednoduchý, proto mějte trpělivost a pro jistotu se držte dál od svého ex, na kterého s vlhkým rozkrokem vzpomínáte. Sexuální dobrodružství s bývalým je vůči tomu současnému neuctivé a také snižuje množství úsilí, které do ozdravného programu vkládáte.

A co když to ani tak nefunguje?

Snažíte se týdny i měsíce, ale pořád to tak nějak není ono. Když ve vztahu chybí shodná sexuální chemie, požadavky na rozkoš se liší, vaše těla si po intimní stránce nerozumí a sexuální minulost není vyřešená, partnerský a ani milostný život nebude šťastný. Takže, pokud to ani navzdory několika pokusům v ložnici neklape, což vás zatěžuje, popřemýšlejte o opuštění tohoto vztahu. Lepší než se uchýlit k nevěře.

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat