Zabijákem erotiky je svalová křeč

Svalová křeč je sama o sobě dost nepříjemná. Když se ke všemu objeví při sexu, může pokazit i dlouho plánovaný vášnivý večer. Víte o tom své? Stovky lidí s vámi v tomhle soucítí! Jaké další patálie se v posteli dějí?

Víno je nalité, vonné svíčky zapálené a z hudebního přehrávače se line jedna romantická písnička za druhou. Ideální podmínky pro sex! Jenže někdy i v takto dokonalém stavu může zasáhnout vyšší moc a z noci plné vášně bohužel sejde. Co milování často pokazí? Ne, nejsou to hluční sousedé, prasklý kondom ani neohlášená návštěva, která jde „náhodou kolem“. Když si hlavu postaví svaly, s erotikou je utrum!

Konec srandy, lásko. Škube mi v lýtku!

Znáte ten příšerný pocit, kdy vás v nějaké krkolomnější poloze zasáhne bolestivá křeč, kvůli které se vám kroutí i palce u nohou? Nejste sami. Stává se to běžně a všem! Nedobrovolné svalové kontrakce jsou možná právě proto považovány za největší zabijáky sexuálně vášně, což prokázal nedávný výzkum (1). Bylo do něj zahrnuto více než dva tisíce dospělých jedinců z různých koutů světa, kteří se prostřednictvím on-line dotazníku zpovídali z nejhorších postelových zážitků. Je až s podivem, jak se v tomhle směru odpovědi respondentů shodovaly. Nejen prudké svalové stahy, kterým se dá předcházet dostatkem hořčíku a tekutin, mohou plánovaný průběh večera otočit zcela jiným směrem. Co ještě sexu udělá přítrž?

To jako už?

Kromě výše zmíněné křečovité patálie si někteří dobrovolníci ve studii (1), převážně tedy muži, stěžovali i na příliš rychlou ejakulaci, která je nemile překvapila. Jde-li o konkrétní národnosti, i tady jsou výsledky hodně zajímavé. Například velkým maďarským hlášeným přešlapem bylo nechtěné roztrhání oblečení protějšku. To v Chorvatsku, tam mají zřejmě docela jiné trable. Jisté procento oslovených jižanů bez servítek přiznalo, že uprostřed pohlavního styku čelilo trapasu v podobě nechtěného úniku moči. Ano, i tohle s romantikou dokáže pěkně zamávat, co si budeme povídat... A co nejhoršího se stalo vám?

Zdroje: (1) www.onlinedoctor.superdrug.com/killing-the-mood/, názory autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat