Celebrity obviněné ze sexuálního zneužívání

S případy sexuálního zneužívání se v Hollywoodu roztrhl pytel. Který slavný komik svým obětem podával omamné látky, aby je mohl znásilnit? A kdo má na krku i žalobu za ublížení na zdraví?

Je to pouhých pár dní, co soud v americkém New Yorku poslal na 30 let do vězení zpěváka a autora mnoha světoznámých hitů R. Kellyho. Porota ho uznala vinným ve všech bodech kauzy týkající se násilných sexuálních činů, přičemž ho osočila z toho, že umělec využíval své slávy k systematickému zneužívání žen, a to včetně těch nezletilých. Vzhledem k délce trestu je jasné, že za mřížemi obžalovaný stráví velkou část zbytku svého života (1). Tento případ ale není jediný. I další celebrity soud označil za násilníky! Kdo se k něžnému pohlaví nechová právě hezky?

Snoop Dogg jako agresor

Jako by snad v hudebním průmyslu došli slušní muži, kteří vědí, co znamená slovo NE. Není to tak dávno, co byl ze sexuálního napadení obviněn i americký rapper Snoop Dogg, který obtěžoval jednu ze svých tanečnic. Ta na něj podala žalobu i za ublížení na zdraví (2).

Chris Noth se asi přílis inspiroval prací

Kultovní seriál Sex ve městě si jistě pamatujete. Zřejmě vám neuniklo ani to, že se příběhy hlavních hrdinů a jejich strasti při hledání lásky dočkaly i filmového zpracování. Právě premiéra posledního snímku měla pro představitele pana Božského hořkosladký konec. Ačkoli se na televizní obrazovce vždy choval jako gentleman, v reálném životě do něj má opravdu daleko. Po zmíněné premiéře se policii nahlásily hned dvě ženy, které herec údajně znásilnil. Jedna z obětí musela kvůli tomu podstoupit dlouhou psychologickou léčbu, aby se z traumatického zážitku zotavila (3).

Bill Cosby je humorista jen na oko

Bill Cosby je americký herec, televizní producent, spisovatel a v neposlední řadě také komik. Vtípky však asi hází jen před širokým publikem. V soukromí jeho společnost není o humoru, ale spíše o strachu a násilí. Během několika let Cosbyho ze sexuálního napadení obvinilo více než 60 žen, přičemž ve většině případů jeho potrestání bránilo překročení promlčecí lhůty. Ty, které u soudu vypovídaly, přiznaly, že je komik před pohlavním zneužitím zdrogoval. V současné době je na svobodě, ale za své skutky si vězení pár let pobyl (4).

Zdroje: (1) www.bbc.com/news/world-us-canada-61989606, (2) www.cs.wikipedia.org/wiki/Snoop_Dogg, (3) www.cs.wikipedia.org/wiki/Chris_Noth, (4) www.cs.wikipedia.org/wiki/Bill_Cosby







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat