Hrátky s bradavkami pro nabuzenou ženu

Lačná prsa jsou atraktivní prsa! Pohrajte si s bradavkami a při sexu si užijte nebývalou rozkoš! Stačí k tomu podtlak, mazivo i kostka ledu!

Vědci (1) z amerického New Yorku odhalili, že když ženám stojí bradavky, muži mají tendenci jim víc a častěji pomáhat. Otevírají jim dveře, pouštějí je před sebe, dávají nákup do kufru auta a podobně. Erekce bradavek se totiž spojuje se vzrušením, na což alfa samci pochopitelně slyší. Myslí si, že dámy s tvrdými pahorky jsou sexuálně přístupnější a nabuzenější, takže se jim zištně dvoří.

Dva koláčky s „anténou“ uprostřed na ně působí jako přístupná letištní plocha, což je v rámci dlouhodobého partnerství vyloženě fajn. Stimulace bradavek spouští produkci mazlícího hormonu oxytocinu, díky kterému ženy touží po fyzickém sblížení. Prsa jako taková reagují na podněty, ať už fyzické nebo psychické, a jejich zapojení do hry bývá přínosné pro obě strany. Jak je při postelovém dovádění smyslně upřednostnit (2)?

Promazávejte

Dráždění prsou u většiny žen aktivuje stejné oblasti mozku jako hýčkání vaginy a klitorisu. Jenže všechno to hlazení, kousání a jemné štípání suchých bradavek může být nepříjemné. Spojte příjemné s užitečným a v obchodě s erotickým zbožím zamiřte k regálu s chladivými a hřejivými lesky na bradavky, které vaše hroty zvlhčí a zároveň slibují dráždivé brnění, jemné pálení a především nekonečnou zábavu. A pozor, chutnají všem mlsným jazýčkům! Reakce nastává dvě minuty po aplikaci a bude trvat déle než hodinu. Taky se vám bude hodit informace, že na dvorci existuje kouzelné místo rozkoše. Nechte se masírovat v bodě mezi dvanáctou a druhou hodinou (dvanáctku přitom představuje bod nejblíž bradě) (2).

Ztvrdněte na delší dobu

Bradavky mají svůj kontrolní mechanismus v neurotransmiteru, který reaguje na změnu počasí. Stačí vánek nebo chladnější voda a už jsou v pozoru. Pocit je to příjemný a dobrou zprávou je, že si ho můžete užít i svépomocí. Obstarejte si dvojici silikonových přísavek určených přímo na bradavky. Stiskem kulové části a jejím následným uvolněním vzniká podtlak, jenž bradavku nasává a tím dochází k dráždění a ztopoření bradavek. Ty jsou pak vnímavější vůči okolním vjemům (2).

Luxusně se zabalte

Děláte-li si starosti s tvarem svých prsou, oblečte si podprsenku s otevřenými košíčky, která ňadra efektivně podrží a připraví na dráždění. K tomu využijte kostky ledu, masážní svíčky s olejovou recepturou či závaží (k dostání opět v erotickém obchodě). Otestujte, co je vám příjemné a poslouchejte, jak vaše tělo reaguje. Ve chvíli, kdy vaše erotická úroveň stoupne, pravděpodobně zapomenete na své hranice bolesti. Nechte si stimulovat bradavky až na úroveň, která se blíží bodu maximálního potěšení (2)!

Zdroje: (1) www.psypost.org/2021/03/college-men-are-more-willing-to-help-women-with-erect-nipples-according-to-new-research-59941, (2) názor autora - zbytek článku






Celkem 3 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat