Muži mají vlastní bod rozkoše přímo vyzývající k masáži

Bod G je erotogenní zóna na přední straně vaginy mezi stydkou kostí a dělohou. Pomocí stimulace tohoto místečka, plného nervových zakončení, žena dosahuje bouřlivých orgasmů. Ale muži jí to nemusejí závidět! Mají vlastní bod rozkoše, známý jako „bod P“. Dokážete se o něj postarat?

Mužský bod G je skutečný. Je prostě známý jako prostata, proto se mu říká bod P. Prostata (neboli předstojná žláza) je žláza velikosti vlašského ořechu, která je umístěna na spodní straně močového měchýře a obklopuje močovou trubici. Veliká je asi jako vlašský ořech, přičemž hraje roli při produkci spermatu. Uvedený bod P je, stejně jako je tomu u ženského bodu G, plný nervových zakončení, což znamená, že se považuje za prostředek k dosažení ohromujícího potěšení.

Navzdory tomu o něm však mnoho lidí neví, nebo se jej bojí prozkoumat (většinou kvůli kulturním stigmatům týkajících se análního sexu). Strach ovšem není na místě. Pokud se budete držet základních pravidel, můžete svého partnera přivést až na samý vrchol blaha způsobem, jež dosud nepoznal. Jdete do toho?

Nejdůležitější moment, který rozhoduje o úspěchu

Nejprve si o masáži a stimulaci prostaty otevřeně promluvte. Nespoléhejte na to, že v „nestřežené“ chvíli milenci zasunete prst do konečníku a počkáte, co vám na to řekne. Sama byste stejný přístup okamžitě zavrhla! Získejte souhlas a ideálně i nastiňte, jak bude celá věc probíhat. To zklidní případné rozbouřené emoce.

Pomalu si připravte půdu

Vzhledem k tomu, že se kolem řitního otvoru mohou nacházet fekální bakterie, otřete ho antibakteriálními ubrousky. V případě, že zatoužíte po důkladnějším čištění, můžete použít anální sprchu (klystýr). Před ní nezapomeňte použít vlažnou vodu. Ujistěte se, že máte zapilované nehty a sundejte si prstýnky. Kůže v blízkosti konečníku je velmi tenká a je třeba zabránit jejímu poškrábání. Také se dá použít rukavice, jež bude sloužit jako bariéra. V další řadě mazejte! Obecně řečeno, vhodný je lubrikační gel na vodní či silikonové bázi (ten vysychá o něco pomaleji).

Zvolte vhodnou pozici

Pro snadný přístup k prostatě budete chtít vyzvat svého partnera, aby si lehl na záda a zvedl kolena směrem k ramenům. Také může být na všech čtyřech (jedná se o psí styl). Pro uvolnění řitního otvoru tuto vnější oblast masírujte kruhovými pohyby prstů a vyčkejte, až si milenec na tento kontakt přivykne.

Pokud je to poprvé, co experimentujete s análními hrátkami, zasuňte jeden prst dlaní nahoru a směrujte ho k pupku. Až narazíte na „cosi“ kulovitého a baňatého, jste tam! Jemnými pohyby prostatu masírujte a něžně na ni zatlačte. Pak už si jen všímejte odezvy partnerova těla. Experimentujte s tlakem i intenzitou dráždění a nezapomeňte se ptát na milencovy pocity. Zpětná vazba je velmi důležitá! Tak co, máte na to odvahu?

Zdroj: názor autora - celý článek






Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Rizoto

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat