V chladném počasí se zahřejte sexem

Topná sezona začala, ale kvůli energetické krizi se mnozí lidé uskromňují a místo vysokých teplot ve svém obýváku spíš oblékají svetry. Experti pro zahřátí organismu doporučují krátké cvičební přestávky, rozproudit krev se ale dá i sexem. Ponožky povoleny!

Podzim je barevný a krásný, ale také sychravý a chladný. Tak vypněte budík, zůstaňte pod peřinou a užijte si sladkého milování.

Líná lžička

Začněte oblíbenou a nenáročnou lžící, přičemž jeden partner leží za druhým. Tato poloha je skvělá pro pronikavý sex, ať už s penisem nebo robertkem. Vyloženě se nabízí pro manuální stimulaci alias prstoklad a nevyžaduje příliš mnoho zručnosti ani energie. Zkrátka jen buďte „tělo na tělo“!

Lotos

Není třeba milovat se příliš divoce, podzim a zima patří k obdobím zklidnění, zpomalení a něhy. Lotos je k tomu ideální. Požádejte partnera, aby se pohodlně posadil a opřel o čelo postele nebo hromadu polštářů. Vy si na něj obkročmo sedněte a omotejte nohy kolem jeho pasu. Lotos umožňuje budovat intimitu prostřednictvím líbání a očního kontaktu.

Spící pejsek

Chladno a nevlídno? Přitulte se, respektive si lehněte na břicho a pobídněte milence, aby do vás zezadu vstoupil. (Pánev si můžete vypodložit menším polštářem.) Pokud penetrace z nějakého důvodu není možná, nechte si v této pozici něžně líbat krk za doprovodu sladkých slovíček. A mějte nohy v teple! Ponožky pomáhají rozšiřovat krevní cévy, což umožňuje lepší průtok krve a pravděpodobnější nástup orgasmu!

Sprchový kout

Horká vana je ideálním místem pro romantickou schůzku s menším občerstvením v podobě perlivého sektu a opojně vonících jahod. Do lázně přidejte mořskou sůl nebo vonný olej (pro zmírnění napětí a stresu a povzbuzení libida je vhodný ylang-ylang, jasmín či santalové dřevo). S partnerem se vzájemně umyjte a sprchovou hlavici využijte ke dráždění erotogenních zón.

Jestli vanu nemáte, skočte do sprchového koutu. Předem však myslete na bezpečnost, na zem dejte protiskluzovou podložku a po ruce mějte lubrikant na bázi silikonu. Voda smývá přirozené poševní sekrety, takže se sex může stát bolestivým a nepohodlným.

Dobrodružná hra

Protože netrávíte tolik času venku, pravděpodobně budete chtít zažít nějaké dobrodružství. Nechte si na sobě oblečení, jen vybírejte takové, které se dá lehce odhrnout. Pak postupně prozkoumejte svůj vlastní byt či dům tím, že se pomilujete na každém kousku nábytku, jenž vám přijde do cesty.

Zdroj: názor autora - celý článek






Celkem 3 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat