Pořádně okořeněný sex sychravého podzimu

Na procházku je příliš chladno? S partnerem si udělejte čas jen pro sebe a zvyšte obrátky sexuálního života. Pomůže voda, čokoládová poleva i změna úhlu pronikání!

Listopadové počasí je vysloveně typicky podzimní. Nejvyšší denní teploty se v tomto měsíci pohybují okolo 6 až 10 °C, noční teploty pak v rozmezí 2 až 4 °C. Znatelně méně venkovních aktivit nahrává mazlení a romantice. Podle Hongkongské univerzity hladiny testosteronu, hormonu zodpovědného za libido a pohlavní aktivitu, během října a právě i listopadu stoupají. Lidé mají tendenci se více objímat (zahřívat) a trávit čas s někým, kdo jim je blízký. Byla by škoda toho při sexu nevyužít! Které jiskřivé koření dodá vašemu milostnému životu šťávu? Zkuste tyhle tipy.

Vodní hrátky s vůněmi a jemnou masáží

Dopřejte si horkou lázeň nebo sprchu s příměsí esencí typu ylang-ylang, jasmínu či santalového dřeva – vůní, které působí afrodiziakálně. Nechte promluvit své prsty, namydlete houbu a partnera vydrhněte od hlavy až k patě, umyjte mu vlasy a dotýkejte se všech jeho citlivých oblastí. Nezapomeňte se soustředit i na hýždě, neboť zadek rovná se zevní pánevní svaly (důležité centrum těla), jež vyžadují pozornost a stimulaci.

Střídání rukou i technik

Kterou rukou partnera hladíte? A čím sex zahajujete jako první? Hned poté, co si uvědomíte svoji obvyklou rutinu, změňte ji. Milence se dotýkejte levačkou, pokud doteď znal převážně vaši pravačku (a obráceně), přeskočte obvyklé líbání na ústa a věnujte se oblastem od krku po břicho.

Jakákoli změna, která vyvádí ze stereotypu, způsobuje, že partner získá pocit, jako by se ho dotýkal někdo nový! A to platí i pro konkrétní milostné polohy. Statistiky praví, že průměrný pár během soulože vystřídá jednu až maximálně tři prověřené pozice, přičemž k těm nejobvyklejším patří misionář, pejsek, lžíce a žena nahoře. Vezměte to z jiné strany a úhlu a užijte si nějakou exotičtější variantu, kupříkladu most.

Jedná se o pozici podobnou kolébce, akorát na rozdíl od ní muž nesedí na patách, ale klečí. Žena se opře o ruce a nohy, vzepne se, aby měla boky ve vzduchu, a muž do ní vstoupí. Pozice je to fyzicky náročná (aspoň se při ní zahřejete), ale také nabízí nevšední vjemy.

Gurmánské hrátky

Většinou se milujete v obýváku na gauči, když dětí spí, nebo v ložnici. Nic proti tomu, ale zapojte GPS a objevte novou lokaci. Už jste měli sex v předsíni před zrcadlem?  Nebo na kuchyňské lince s dobrým džemem, čokoládovou polevou, jogurtem či šlehačkou? Ostatně, už jen páska přes oči a smyslné ochutnávání různých potravin je kreativní a smyslnou předehrou. Tak na nic nečekejte a začněte z ledničky vyndávat jednu dobrotu za druhou!

Zdroje: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pelmeně

(1 hlasů)

Pizza šneci

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat