Úspěšné hledání třetího pro trojku

Milování ve třech je velmi oblíbenou erotickou fantazií, se kterou se pojí jistý zásadní problém. Ten třetí neroste na stromech, a tudíž se musí hledat.  Ale kde?

Tři jsou víc než dva, což ti, kdo otevírají dveře ložnice novým příležitostem, moc dobře vědí. Podle studie (1) zveřejněné v odborném časopise Archives of Sexual Behavior 82 procent heterosexuálních mužů a 31 procent heterosexuálních žen někdy fantazírovalo o tom, že budou mít trojku. A vzhledem k tomu, že 17,4 procenta žen uvedlo, že již v minulosti měly sexuální setkání s jinou ženou, tak podle zjištění amerického Centra pro kontrolu a prevenci nemocí nikdy nebylo přijatelnější a přirozenější po sexu ve třech toužit. Jenže kde vlastně dalšího do „party“ vzít?

Hledá se jednorožec

Osoba, která má styk s párem, se nazývá jednorožec. Obvykle se jedná o bisexuálního jedince, ovšem není to pravidlo. Většinou se objevuje na eroticky laděných seznamkách a webech a ve svém profilu má označení „kinky, polyamorous či single“, čímž dává najevo svoje otevřené možnosti. Naproti němu stojí lovci jednorožců – páry, které hledají třetí stranu, jež by se k nim v posteli připojila. Chcete ji? Pak ctěte základní pravidla (2).

Tipy, jak s úctou najít třetího do trojky

Nejprve si ujasněte, proč vlastně do trojky chcete jít a zvažte všechna pro a proti. Vybavte si, jak na vašeho partnera sahá cizí osoba, zkuste se vžít do svých pocitů – a chtějte to i po milenci. Pakliže s jistotou můžete tvrdit, že vás nepřeválcuje žárlivost a další negativní emoce a stavy, můžete navštívit swingers klub a v rámci svých osobních příprav „nasát“ jeho atmosféru. Nebo si pusťte nějaký pornofilm na téma sexu ve třech a prodiskutujte, co vás na něm baví. Dále si ujasněte, co vlastně chcete (2).

Mnoho párů, které chtějí najít třetího, jsou heterosexuální. A to může být problém. Jednorožec má být taky výhradně hetero? Nebo snad bi? A bude to muž či žena? V každém případě musí sedět oběma zúčastněným. Nelze, aby „ona“ řekla ano, zatímco „on“ ne (2).

Respekt je nutností

Následně zavítejte na sexy seznamky a začněte hledat vhodného kandidáta. Až jej najdete, stanovte si hranice toho, co je dovolené a co už naopak ne. Líbání na ústa, orální/anální sex a podobně. Nezapomeňte, že prim hraje ochrana před pohlavně přenosnými chorobami. Používejte prezervativ a rozhodně se hosta nestyďte požádat o test na pohlavně přenosné choroby – aspoň ze všech těch nabídek odstraníte zrna od plev a vyberete jen vážné zájemce. Jděte cestou dobrovolného souhlasu se sexem a ohleduplnosti. Třetí je hostem a mělo by se s ním zacházet s respektem a péčí (2).

Zdroje: (1) www.i2.cdn.turner.com/cnn/2016/images/01/06/nhsr88.pdf, (2) názor autora 






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat